http://www.bikeservis.com/zavitnik-kluk ... p-225.html
29,50 € je dosť,..
mám taký problém, keď som strieľal, zrazu začal podstatne klesať výkon, diabolky sa na 15 odrážali od smrekovej dosky ani sa nepoškodili, na terči asi 10-15 cm nadol od stredu terču.
vystrelil som cca 35 rán (5.5mm), nepočítal som ich, možno viac, no skôr menej. až napokon posledná diabolka ostala v hlavni.
hoci som ešte asi 20x natiahol a zmačkol spúšť, bol počuť len náraz piestu, tak ako keď sa natiahne a streli bez bombičiek. myslel som že došli nejak rýchlo bombičky, tak že vymením. rukou to nešlo odtočiť, tak som použil poplastované kliešte. keď to už bolo skoro odšrobované, tak to krátko zasyčalo, ešte som pár krát pootočil a vtom to celé vyletelo (bombičky a uzáver) do stropu garaže, zanechalo to v omietke priehlbiny. bombičky som našiel hneď, ale uzáver zmizol

asi sa niečo dostalo do ventilu a preto už nešlo vystreliť, aj ten rýchly pokles výkonu, to už asi tlačilo na ventil a ten sa riadne neotvoril..
neviem čo s tým. qbčko mám z merkurie, aj som im písal čo sa mi stalo a nech mi pošlú uzáver no ešte nič neodpísali. pušku som nerozoberal, len som kukol, očistil a nastavil spúšť. záruka by mala platiť, ale..? Neviem čo s tým, mám plnú krabicu bombičiek, novú hračku a nervy z toho... help
môže mi niekto okótovať ten uzáver? asi si ho budem musieť dať vyrobiť