O vzduchovk?ch Gamo
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
2 majggi --- tie montaze by som dal trosku dalej od seba ak sa da... aj pre krajsi vzhlad aj pre lepsiu stabilitu
a kedze mas rybinu ktora ide do stratena staci jemne dotiahnut tu montaz doklepkat ju na koniec a dotiahnujt... odtial nema kam ujst...
a kedze mas rybinu ktora ide do stratena staci jemne dotiahnut tu montaz doklepkat ju na koniec a dotiahnujt... odtial nema kam ujst...

- - - = = = (( as mad as possible )) = = = - - -
AirArms Pro-Sport + Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 + Kozap č. 23 + JSB Exact 4,52 mm (bolo 5,52 mm)
AirArms Pro-Sport + Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 + Kozap č. 23 + JSB Exact 4,52 mm (bolo 5,52 mm)
mam dve otazky: ale jedna patri do sekcie Diabolky a ta druha do sekcie Optika.
ale aj jedna a aj druha priamo suvisia s prispevkom v tejto sekcii.
co ma robit?
majggi:
1. prečo si chcel predat Deltu? ved ju to dost odporucaju na vzduchovky ako variantu lacné a celkom dobré
. ja o nej uvazujem
.
2. o druhu diaboliek ...Match...-rovna hlavicka sa tu pise ze su tak na 10m ze potom stracaju a nepresnuju. ty pises na 25m vrchnaciky?
takze letia presne aj na 25M?
ale aj jedna a aj druha priamo suvisia s prispevkom v tejto sekcii.
co ma robit?

majggi:
1. prečo si chcel predat Deltu? ved ju to dost odporucaju na vzduchovky ako variantu lacné a celkom dobré

2. o druhu diaboliek ...Match...-rovna hlavicka sa tu pise ze su tak na 10m ze potom stracaju a nepresnuju. ty pises na 25m vrchnaciky?
takze letia presne aj na 25M?
súčastnosť: Steyr LG 110 HP, Hawke Sidewinder 8-32x56, strelivo JSB.
minulosť: AirArms Pro Sport 4,5. MTC Viper 10x44.
minulosť: AirArms Pro Sport 4,5. MTC Viper 10x44.
chcel som ju predat lebo sa mi nedarilo presne ju nadstavit aby som tie vrchnáčiky triafal. tak som mal nervy že bez optiky som to triafal (nie každou ranou) a s optikou nie a nie trafit. tak som si nakreslil na A4 taký kríž a na nom som došteluvat optiku. teraz je to super strielanie. takže to nebolo v optike ale vo mne
a k tým diabolkám. existujú Match a Pro Match. obidvoje majú seknutu hlavičku. ja mám Pro Match a sú v pohode. prečo by som klamal keby som ten vrchnáčik netrafil?

a k tým diabolkám. existujú Match a Pro Match. obidvoje majú seknutu hlavičku. ja mám Pro Match a sú v pohode. prečo by som klamal keby som ten vrchnáčik netrafil?

Gamo CFX
to Martinh: já osobně bych neváhal a bral Gamo CFX Royal v jakékoliv ráži, sám to mám v 5,5 mm, ale i 4,5 mm bude určitě dobrá, já jsem spokojen a podotýkám, že mám CF 30 v ráži 4,5 mm a CFX Royal v ráži 5,5 mm. CFX Royal je jednoznačně podle mého názoru lepší, ale rozhodnutí bude vždycky na tobě, držím palce.
Také bych z Gamovek opět volik CFX. Už jen pro to, že můžu říkat, že mám stejnou vzduchovku jako je BSA polaris
http://www.bsaguns.co.uk/sgun_polaris.php
Teda až na spoušť, ale ta GRTlll je zas někde jinde.

http://www.bsaguns.co.uk/sgun_polaris.php
Teda až na spoušť, ale ta GRTlll je zas někde jinde.
Grand Power K100 Mk7
Gamo CFX Royal .177 + Delta 4x32 AO
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177
Gamo CFX Royal .177 + Delta 4x32 AO
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177