Rozhodl jsem se dát Taurusu ještě šanci. Měl jsem 444, každej tady ví, jak to dopadlo a jaké byly dlouhé opletačky se starou Waltherovou z Horoušan. Každej ví, že jsem dostal prachy zpět a že mi jejich puškař tu bouchačku v podstatě "dodělal". Tuto legendu už zná každej, ale já se tenkrát vydal do Horoušan (možná horoucích pekel) ještě jednou, aby jsem si tehdy vybral jinou. A nepovedlo se, 4 kusy naprosto mizerný, z toho jeden zcela nepoužitelnej. To že ho někdo tenkrát koupil, jsem se dozvěděl až z jeho nářků na foru a jaké s ním má komplikace.
Ale já si řekl, že to zkusím do třetice. Ano vážení, já to prostě znovu prubnu. Proč to znovu prubnu? Protože si nemůžu vybrat pěknou bouchačku v .44 Magnum. SW mám a 629 se mi moc nelíběj. Ruger je dobrej, ale ten superjestřáb nemá šťávu, ten rám je divnej. Navíc chci dlouhej lauf a moderní vzhled.
Tak jsem odjel dnes do Pekel, abych se podíval, co maj v krabicích. A hle....jeden Raging Bull 6" a jeden 8,38" v nerezu. Podrobil jsem je důkladné analýze a musím říci, že ten dlouhej neměl zásadní chyby. Vůle v normálu, žádné viditelné chyby či nedostatky. Funkčně taky OK.
Navíc je pěknej, tak ho tedy zkusím....

CZ 550 Predator .308 Win, CZ 858 Tactical 7.62x39, Smith&Wesson 629 .44 Magnum, CZ 75 SP-01 Shadow Orange 2012 9mm Luger, Glock 21 .45 ACP, Uberti Colt Burges 1883 44-40Win, Smith&Wesson 66 .357 Magnum.