O vzduchovk?ch Gamo
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
V kamenným obchodě se to nedozvím (alespoň ne v těch okolních), takže pokud neuspěji v hledání CF-30 tady poblíž, kontaktuji Kozap. Ohledně toho pístu a jak je sto s velikostí pružiny. No musím to zítra obvolat.
Jinak LuckyHit: Tvůj ráj by byl v Táboře v securtexu. Tam jsem byl už 4x, myslím že mě nepoznali. Ať už jsem chtěl jakoukoliv maličkost, jako diabolky nebo těsnění, okamžitě mi ukazovali CFX, jaká je to nádhera, špičková zbraň, každej si jí chválí. Myslivec (nebo kdo to měl být) si ji bere na posed a někde s ní střílí. A k tomu už rovnou nastřelenou optiku (nějaká GAMO v hodnotě 1500-2000).
Samozřejmě jsem tě nechtěl urazit, jen říct tu historku. Jo, a ten prodavač je velkej zastánce 5.5mm. (Ale IMHO proto, že je má na skladě a nemůže prodat)
Jinak LuckyHit: Tvůj ráj by byl v Táboře v securtexu. Tam jsem byl už 4x, myslím že mě nepoznali. Ať už jsem chtěl jakoukoliv maličkost, jako diabolky nebo těsnění, okamžitě mi ukazovali CFX, jaká je to nádhera, špičková zbraň, každej si jí chválí. Myslivec (nebo kdo to měl být) si ji bere na posed a někde s ní střílí. A k tomu už rovnou nastřelenou optiku (nějaká GAMO v hodnotě 1500-2000).
Samozřejmě jsem tě nechtěl urazit, jen říct tu historku. Jo, a ten prodavač je velkej zastánce 5.5mm. (Ale IMHO proto, že je má na skladě a nemůže prodat)
Pro VinceCZ : měl jsem i CF30 /než mi ji ukradli - moc sem si ji neužil ani ne půl roku a ještě přes zimu/ a nabíjení nebylo taky nic moc nicměně si myslím že je to na zvyku já jsem si zvykl na CFX rychleji než na CF30-i když jsem ji neměl dlouho.nabíjení se rozhodně neboj.CFX je sice o něco dražší ale není to zas takový rozdíl a mi osobně se zdá přece jen o něco lepší i když s CF30 nemám velké zkušenosti.
VinceCZ na prevrtaný piest kludne zabudni. teraz tam Gamo dáva pružiny podla požiadaviek zákazníka tj do ČR = 16J tam dá pružinu aby to sedelo. ak chceš aj puškohlad tak na tie za 300kč zabudni. ja som si objednal cez colosus Deltu 4x32AO za super cenu 1090kč. je to trochu viac ale máš svatý pokoj
a čo sa týka ceny tak napr. v colosus je rozdiel medzi CFX a CF-30 1440kč.

Ta CF-30 stojí v kamenným cca 4800-4900, na e-shopech 4600 či nejlevněji 4400. Takže baj vočko Eshop + poštovný = kamenný obchod. Ikdyž je pravda, že navojaky.cz poštovný nechtěj.
Storm: To nabíjení je pro mě právě ten negativ. Ale stejně, pkud bych chtěl dát už 6k, tak za Noricu.
Dík všem. Zítra se chystám na ty telefonáty.
Storm: To nabíjení je pro mě právě ten negativ. Ale stejně, pkud bych chtěl dát už 6k, tak za Noricu.
Dík všem. Zítra se chystám na ty telefonáty.
nabijanie
Podla mojej skusenosti je nabijanie CF20 a CF30 ovela pohodlnejsie a presnejsie ako u CFX. Nicim inym sa nelisia, vykon a presnost su rovnake.