Obal na pu?ku na p??? v?let

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 06 kvě 2009 08:39

Nedavno jsem se take rozhodl, koupit nejake lehci a male pouzdro na vetrovku, ktere by bylo mozne vzit jednoduse na zada jako batoh, a ktere by hned na prvni pohled neprozrazovalo pusku.

V tomto vlakne jsem nekde nasel odkaz na jeden AirSoft obchod a tak jsem to zkusil, jelikoz pro me ucely, mi prijde investice vetsi nez 1000Kč zcela zbytecna.

http://airsoftmorava.cz/index.php?_a=vi ... ductId=663

Pouzdro prislo vcera a tak Vam mohu poreferovat.

Provedeni je proste cistokrevna "CHINA". Latka je silna a svy, ac nejsou prilis kvalitne usite, tak vypadaji, ze vydrzi. Polstrovani pouzdro nema temer zadne, takze je hodne meke a poddajne, ale to muze byt i vyhoda. Uvnitr jsou dve objimky ze sucheho zipu, ktere jsou tak kratne a blbe umsitene, ze jimi pusku zafixovat prakticky nejde. Pouzdro ma spoustu vnejsich kapes, coz je celkem fajn. Ma take nekolik ruznych kompresnich pasku, ktere by byvaly mohly slouzit, kdyby jejich plastove spony nebyly z Ciny - jelikoz v techto sponach pasek prokluzuje a vubec nedrzi. Zadovy system je opravdu jednoduchy, ale da se celkem hodne dobre uzpusobit a pouzit. Kde nevydrzi spona, tak budu muset ten pasek proste sesit - ale pouzivat to pujde. Hlavni zipy jsou masivni, nicmene plastove, takze jejich zivotnost bude omezena. Jezdec zipu mne pobavil, jelikoz ta pacicka, za kterou vezmete, kdyz chcete zip pouzit, je z tak mekeho kovu, ze se prsty snadno ohne - hruza, ale funguje.

Za tech par penez jsem necekal zadny zazrak, natoz po shlednuti polskych stranek "taiwangun", kde se toto pouzdro prodava jeste mnohem levneji, a realita me ocekavani naplnila. Nektere detaily mne az prekvapily svou smejdovitosti, ale to hlavni, coz je futral s popruhem na zada, tento produkt nabizi v pouzitelne forme. Pro mene narocne uzivatele, se schopnostmi "dodo", mohu doporucit.

jskrtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jskrtek » 06 kvě 2009 21:23

tak ted jsem si objednal ten samej tak jsem zvedavej co to bude za zazrak :D jinak na AS Morava maj vyprodano takze kdyby ho chtel jeste nekdo tak tadyhttp://www.eagleguns.cz/shop/index.php? ... =&onpage=3
ivco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ivco » 08 kvě 2009 21:06

Ernesto Che: v tvojom prispevku kde mas nafotene puzdro aj s flintou a pises ze je tam miesto aj na puskohlad.
ako som ti uz pisal puzdra uz mame. este raz vdaka za tvoju ochotu. :wink:
no ale ide mi o to.
optiku zatial nemam ale ked dam pušku do puzdra a prevesim si ju dlhym popruhom cez plece, a aj ked ju dam na pleci do takmer zvyslej polohy pazbou dolu tak je akurat tak otocena ze velka cas vahy vpodstate bude spocivat na puskohlade.
je to na to stavane? puskohlad ze sa to tak moze opierat bez toho aby sa puskohlad pohol?
ak mi nerozumiete tak ofotim ze oco mi ide.
súčastnosť: Steyr LG 110 HP, Hawke Sidewinder 8-32x56, strelivo JSB.
minulosť: AirArms Pro Sport 4,5. MTC Viper 10x44.
Ernesto Che

Příspěvek od Ernesto Che » 08 kvě 2009 21:24

Neviem, ci to prospieva optike a preto chcem do puzdra pripevnit dva popruhy. Jeden co zafixuje hlaven a druhy v oblasti pistolovej pazbicky, co bude fixovat pazbu. Tak tiez chcem tam nasit nove popruhy na nosenie v ruke, lebo teraz, ked to nesiem v ruke tak sa to naklana na tu stranu , kde je hlaven. Ja chcem aby to bolo vyvazene.
A ake mas puzdro, take ako ja?
ivco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ivco » 08 kvě 2009 21:53

ano presne bude treba spravit upravy tak ako pises.
tie na nosenie su na zlom mieste.
ale mozno to je original stavane na iny typ niecoho.
mam take iste z toho isteho obchodu.
ved som ti pisal ze bracho ich vystopoval podla tvojho ofoteneho bločku.
a predbehol ma v objednani dvoch kusov pri jednani stebou.
jerem555

kufor

Příspěvek od jerem555 » 09 kvě 2009 00:59

Priatelia a nie je podľa Vás lepsí na zbraň s optikou kufor? najlepšie s takou tou penou do ktorej sa dá vyrezať presný tvar zbrane...?
tam by nemalo nič vadiť, puškohľad by nebol zaťažený. Jasne že si ho nezavesiš na plecia. Ide mi skôr o to, čo je dobré pre zbraň.
ALKAJ

Příspěvek od ALKAJ » 09 kvě 2009 12:47

Samozrejme že je, ale vláčiť na dlhšiu vzdialenosť v ruke kufor zo zbraňou nie je žiaden med.
Jak nazýváš lidi, kteří když jsou ohroženi, tak se nebrání, jen utečou a schovávají se?
Civilizovaní?
Ernesto Che

Příspěvek od Ernesto Che » 09 kvě 2009 14:39

Tak samozrejme, že keby som bol nejaký strelec profesionál, chodil po súťažiach a podobne, tak by som nasil zbraň v kufri.
Ale nevim si predstaviť chlapa v maskáčoch ako ide s ozrutánským kufrom po lúke, lese alebo niekde inde v prírode. To by určite vypadal ako blázon.
"ivco"
To púzdro za 10 € je v pohode. Keby si si chcel presne také isté ušiť a z toho istého materiálu, tak len matroš by Ťa vyšiel na viac.
To, že niečo treba upraviť alebo dorobiť, to je v pohode. Možno aj na tom 7000 Kč vaku čo si tu niekto objednal bude musieť urobiť nejaké menšie úpravy. Veď každá puška je iná.
ivco
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ivco » 09 kvě 2009 18:13

ak by si sa do uprav pustil skvor ako ja, tak daj prosim foto.
viac hláv viac rozumu.
ak upravim prvy ja dam foto.
nakoniec ich vysperkujeme lepsie ako ten za 7 000. :lol:
Ernesto Che

Příspěvek od Ernesto Che » 09 kvě 2009 18:49

"ivco"
Jasné. Základ je, že tie pútka musia byť fixované dvoma bodmi, aby to poriadne fixovalo aj pušku. Myslím, že keby si tie pútka pripevňoval nitmi. Tak každé putko pripevniť nie jedným ale dvoma a potom nity ešte prekriť, aby neprišli do styku s puškou. A samotné zapínanie chcem urobiť tak ako sa zapínali vojenské kanady. Keď budem mať čas tak to nakreslím a hodím to sem. Teraz idem s kamarátom na pivo.
Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 09 kvě 2009 20:54

Sehant pěknej bágl na pušku neí problém pokud na vejlet nechcete vzít zrovna EVo a na něm NS 10-50x60, ,mno....
Objevil jsem krámek kde prodávají batohovinu RealTree, koupil jí pár metrů ( běžnej metr za 155 kaček ) koupil molitan s jehlany a matrošem na popruhy - plus zip 90cm dlouhej a upachtil první bágl, ale zapomněl jsem na nošení na zádech - mezi tím jsem ušil báglík na Falcona, a tady na 3 fotkách mám svůj poslední výtvor, doba práce cca 10 hodin včetně střihu a rozkreslení, ( zip mně nastehovala mladá ) místo molitanu jsem všil do futrálu takovu věcičku z Hornbachu - říká se tomu koupelnová protiskluzová podložka běžnej metr za 360 korun potřeba cca 70cm x 130 cm, nahodou měli zelenou, no pakárna strašná je to těžký stroj to nechtěl podávat ( ten jsem musel taky víceméně koupit :-) )
Tady jsou fotečky - ještě přemejšlím nad posltrováním v místě optiky.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Naposledy upravil(a) Alexxxus dne 10 kvě 2009 04:42, celkem upraveno 1 x.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.

http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
milius

Příspěvek od milius » 09 kvě 2009 21:10

..............
Naposledy upravil(a) milius dne 05 črc 2009 23:30, celkem upraveno 1 x.
Apevia
Kontaktovat uživatele:

Moc

Příspěvek od Apevia » 09 kvě 2009 21:25

Moc pěkná práce! Jsem netušil, že to RT se dá normálně koupit, předpokládám správně, že je to z UK či od někud jinud ze zahraničí?
Cogito ergo armatus sum.
Spectre86

Příspěvek od Spectre86 » 09 kvě 2009 21:41

No neviem ako vam, ale ta vystelka mi pride dost tenka...ja mat pusku ako EV, tak inak ako v duralovom zbranovom kufri necestuje...
Haenell 312, cakam na nove voditko.....
Hatsan 125 uprava diopter
Umarex 850 AirMagnum+ custom tercova pazba + GP 3,5-10x40 (Airsoft kopia Leupold, ale nástrel drží a obraz je slušný)
Zháňam jednoranný nabíjač pre U850.
Ares
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ares » 09 kvě 2009 22:43

Spectre86 píše:No neviem ako vam, ale ta vystelka mi pride dost tenka...
Proto si tam normální člověk nekoupí protiskluzku do koupelny za 360 za metr která je silná tak odhaduju 5mm maximálně a ještě s dírama, ale koupí si karimatku s volitelnou sílou od 8mm do tuším až 12mm nebo 15mm za maximálně polovinu ceny té protiskluzky ;)
Odpovědět