Nepsal bych to, ale ta S634 mě vydráždila

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Shrnu ti to taky v bodech dráte:drát píše:2 treble: Máš to trochu popletený.
1. Kesi není majitel Gamo CFX ale Slávie 634.
2. LuckyHit je majitel Gamo CFX a v přesnosti rozdíl bude ale ten neurčují peníze ale rozdílná konstrukce, Whisper je klasická vzduchovka jež má zlamovací hlaveň pro natažení pružiny pístu a vložení diabolky, kdežto CFX( též vyráběna v plastu) má hlaveň pevnou a k natažení pružiny se láme pouze páka pod hlavní a ne celá hlaveň a k nabití diabolky se otevře nabíjecí okénko.
CFX a 50m
treble píše:A kombinace CFX + walther 6x42 bude dobrá volba?LuckyHit píše:Dá se to tak říci. Bude přesnější díky pevné hlavni a větší váze.
treble píše:Dá se říct, že CFX je lepší puška než WHISPER X?LuckyHit píše:http://forum.gunshop.cz/viewtopic.php?p ... ht=#122057
Tady jsem nedávno porovnával 631 a mé CFX.
634 kope ještě více než 631 což není dobré pro optiku a náročné na montáže. Whisper na druhou stranu bude kopat více jak CFX kvlůli jeho lehčí stavbě, ale stejně to musí být minimálně poloviční rána.
Ke Gamu si pročti to vlákno o vzduchovkách Gamo. Nemám k tomu snad už co víc dodat. Pokud přece něco, tak se ptej.
Jo a o průbojnost mi nikdy nešlo a nezajímala mě. Jde mi jen o přesnost a proto střílím dále s pružinou která je o 4 cm kratší jak originál.