Příspěvek
od Bendis » 02 kvě 2009 08:43
základní fráze mi skoro připomínají komunizmus, že vedení státu a vlastnictví peněz je jen v rukou bohatých, podnikajících a politických osob a my jako zaměstnanci nemáme nic, žádnou moc to ovlivnit kromě voleb jednou za čas, bla bla...
a dále třeba: Dělnická strana požaduje znovuobnovení svrchovanosti České republiky, vystoupení z Evropské unie.
-Vystoupení z vojenských struktur NATO
jsme malý stát který si nemuže dovolit žít si sám, na to nemáme a kecy o ztrátě suverenity či osobnosti, která se rozplyne v nějaké globalizaci je blbost, v celé historii lidstva je to základ, míchání kultur a vývoj při určitých vlivech
-Požadujeme zavedení určování národnosti obyvatel republiky
toto nechápu vubec??? co o člověku vypovídá národnost- vubec nic ja si dělám názor na člověka jako jedince, podle chování a jednání a ne jako dle narodnosti či odkud přijel
-Vypovědět ilegální přistěhovalce. toto třeba dává smysl, ale nynejší vláda to řeší také...
-Je nutné zavést Zákon o domovském právu. Každý občan má mít své trvalé bydliště, které je zároveň jeho domovem. Zákon o domovském právu by občanům v případě jejich nouze zaručoval dostačující pomoc obce, v níž trvale bydlí či se tam narodili. Tím by se velká města zbavovala i tzv. bezdomovců, kteří by byli eskortováni do svých domovských obcí, které by měly povinnost se o ně postarat.
postarat??? a kdo to asi zaplatí?? jedině my ze svých daní
-Přísná ochrana kulturního a národního dědictví. Jsme si vědomi, že kultura našeho státu, jakož i celé Evropy, stojí na řecko-římské kultuře a křesťanství. Škody v myšlení lidí našeho národa má na svědomí úmyslný odklon od výše zmíněné anticko-křesťanské kultury a jejích morálních hodnot. Je třeba se postupně vracet ke konzervativním morálně-duchovním hodnotám, jež jsou zárukou kvality života lidské společnosti. Duchovní, kulturní a národní bohatství je odkazem našich předků a je povinností státu se o ně řádně starat. Důsledně a přísně trestat pokusy o ilegální vývoz historických památek do ciziny. Prosazujeme formou zákona zavedení a stanovení pravidel pro používání češtiny jako státního jazyka České republiky. Požadujeme přijetí zákona o ochraně života od samého početí až do přirozené smrti. Pohlavní deviace postavit mimo zákon. Zákaz homosexuálních sňatků.
HMM ALE TOTO SOU NÁZORY STARÉ DESÍTKY LET, MODERNÍ CIVILIZACE JE TROŠKU NĚKDE JINDE a když se dovolávají na křestanství tak by taky měli chápat, že jestli buh stvořil lidi tak stvořil i ty špatné a i ty 4%centní takže dle jejich plánu by je všechny pozavírali, páč by nevypadali jako jednotné ovečky, já jsem pro zachování jakékoliv individuality jedince
a to bylo pár bodu čteno přímo z jejich www a programu DS takže další hlášky o zákazu všech drog, zákon o mravnosti společnosti, o omezení přílivu kapitálu ze zahraničí do ekonomiky, prostě dle mě kecy, je tam pár věcí jako zjednodušení danového systému a nějaký plán duchodového systému, ale v dnešní době nás pár nedokáže vydělat na velké duchody a prostě mi mladý si budeme muset šetřit na stáří..
a je toho v jejich programu víc, ale kopírovat ho sem nebudu
Bushnell Elite 3200 4-12x40AO osnova Ballistic + HW77 4,5mm http://forum.gunshop.cz/download.php?id=6556