CZ200S

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
Altaros

Příspěvek od Altaros » 26 dub 2009 12:30

Nevíte někdo, kde by se dal koupit manometru co je v zásobníku. Nějak mi odešel, nejspíš se ucpal. Ideální by byl přímo od výrobce, ale wika má nějaké divné stránky.
V prodejně CZUB jsem se zatím neptal, jak je znám, řeknou něco jako“ tlakové zařízení pošlete zásobník“, nebo si ten manometr pěkně napálkují.
Naposledy upravil(a) Altaros dne 26 dub 2009 14:00, celkem upraveno 1 x.

pavel 54

Příspěvek od pavel 54 » 26 dub 2009 12:32

tak je forum o zbraních a střelivu,nebo o pravopise,co ty nato/kantorskej/.
pavel 54

Příspěvek od pavel 54 » 26 dub 2009 12:37

Altaros,někde jsem četl,že se dá mano. koupit za 1300 Kč ale jen si vzpomenout kde.
kesi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kesi » 26 dub 2009 12:57

pavel 54 píše:tak je forum o zbraních a střelivu,nebo o pravopise,co ty nato/kantorskej/.
:?:... na koho to je? :)
Silencer
Moderátor

Příspěvek od Silencer » 26 dub 2009 13:36

pavel 54 píše:tak je forum o zbraních a střelivu,nebo o pravopise,co ty nato/kantorskej/.
Takže první varování za porušení bodu 6 pravidel. Pak se budou rozdávat BANány a nebudeš na ně muset stát frontu. :wink: :)
Já osobně jsem zvyklej, pokud mi někdo něco oprávněně vytkne, sklapnout a dát to dokupy. Tahle móda proti všemu protestovat už mě nebaví. :!:
pavel 54

Příspěvek od pavel 54 » 26 dub 2009 14:48

Tak se tedy omlouvám,a beru to zpět!
PajaHradec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PajaHradec » 02 kvě 2009 00:41

Tak resim dilema a napady mi dosly... potreboval bych poradit jak vyresit zajisteni toho ,,bubinku" v tom drzaku co je pridelany na sine. Zastavovani v presne poloze, tak aby se kolecko seklo presne nad zlabkem kam ma padnout diabolka jsem vyresil kulickou na pruzince... ale nevim jak prave vyresit to uchyceni... melo by to byt jednoduche (jednoduse vyndat a zandat), jednoduche na vyrobu a male...nemate nejaky navrh?? moc by mi to pomohlo, diky :wink: premejslim taky zase o nejake pruzince kde by se to jen nacvaklo...

http://www.rowanengineering.co.uk/
Raději s pravdou padnout, než-li se lží zvítězit.
PajaHradec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PajaHradec » 02 kvě 2009 01:46

tak problem vyresen... je tam magnet... jen nevim, jestli se odpuzuji nebo pritahuji? dle meho odpuzuji... mohl by se nekdo podivat? : :wink:

http://www.airarmsownersclub.com/viewto ... t=magazine
Raději s pravdou padnout, než-li se lží zvítězit.
Grinch
Kontaktovat uživatele:

Re

Příspěvek od Grinch » 02 kvě 2009 08:18

Tak se hrde zacinam hlasit k 200karum :) Uz mam zelezo a uz se dela pazba :) Vim ze pro spoustu z vas je to detska puska ale ja sem prcek takze mi bude akorat :) to ze s ni bude prace to vim, ale snad se to dotahne docela rychle, uvidime,... optiku ztm resim ale dam vedet jak bude, ztm mam dva nej kandidaty...

Jinak vcera jsem objevil na chate starou archivni Slavinku 620 :) oklepal prach, lehce ometl, (ale udrzbu bude muset mit radikalni) a hned vyzkousel...
10 ran na 10m ve stoje bez opory...vim ze je to des ale kolik let sem nestrilel :)

tady je ten tercik...
http://grinch007.rajce.net/Plocha
Apevia
Kontaktovat uživatele:

Nechápu

Příspěvek od Apevia » 02 kvě 2009 10:44

Já vás nechápu lidi... Neříkám, že CZ200S je špatná, ale je prostě nedodělaná. Chápu, že před pár lety to bylo jediné co jde bez problému sehnat, ale teď? Podívejte se třeba jen na BAR... Tam za cca podobný peníze jde sehnat o dost lepší větrovka, co třeba BSA Scorpion či AA S400? Cenový rozdíl tam není tak veliký, však puška poslouží hned mnohem víc... CZ200S musíte ladit jakou dobu aby dosáhla toho, co tyhle pušky umí v základu... Myslím, že za ty peníze teď není co řešit... CZ200S není špatná, ale víc dostaneš v základu u jiných pušek...
Cogito ergo armatus sum.
Grinch
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Grinch » 02 kvě 2009 10:50

2 Apevia: predem jsem vedel do ceho jdu, v tom sem mel jasno. Pokud jde o me tak veskery svy zaliby delam od piky, tzn ze to buduju casem a nebavi me zacit konicek tim ze koupis to nej, vse hotovy nemusis ani hrabnout, to si k tomu nevybudujes zadny vztah... jde o to dospivat s konickem a ne byt totalni kopyto a mit nadupany RSo. To ztoho potom clovek nema zadnou radost ne? :) Vim ze to bude prace, ale casu dost, z Cz beru jen zelezo (pazba bude custom - stejne bych delal novou aj u 410ky ci 510ky), doplnky jsou vesmes stejny co ke vsemu jinymu (lahve,quickfill, atd) a co se tyce sestrileni a toho dostat tu pusku nekam tam kde jsou ty ostatni v tom problem nebude.

Proste si rad hraju a nechci vse hned hotovy :) trosku uchylka ale me se libi... klidne jukni ke me na bika a pochopis ze ta cesta nekam vede (proste pak mas neco k cemu mas vztah a o cem vis ze je to,mohu s klidem rici, jedinecny co nikdo nema :)))

http://www.grinch.cz/workx.html
Apevia
Kontaktovat uživatele:

Chápu

Příspěvek od Apevia » 02 kvě 2009 12:31

Tak já to chápu, měl jsem QB78 a to jsem taky kompletně předělal, bavilo mě to, ale řekl jsem si, že postoupím dál... Koupil jsem HW97k... No, výměna pružiny byla hned ještě před pořádným střílením, dodělání koncovky ústí, úchyty na řemen... Přestalo mě to ale po chvíli, pár výstřelech vadit, větrovka přináší jiný komfort i přes to, že HW97kje dost dobrá, přesná pístovka... No, ale pak jsem si řekl co teď? Bratránek má CZ200S, fakt rozdíl oproti tomu, co jsem měl, krásnej luxus, ale v základu dost nedostatků... Tak jsem nějakou dobu přemýšlel a zkončil jsem samozřejmě u větrovky, ale teď jakou? Nedalo mi to moc práce, a výbětr se zúžil na S410, S400 a BSA Scorpion... Časem sem vylučoval možnosti, až sem se včera rozhodl pro také né plně dokonalou S400... Trochu si pohraju a bude to má "vyvolená" :) Na nějakou dobu zase :roll:
Cogito ergo armatus sum.
Grinch
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Grinch » 02 kvě 2009 13:45

o tom si myslim ze to je, taky jsem vybiral ale nechtelo se mi hned vrazit moc penez do 410ky a hned delat novou pazbu, myslim ze 200ka v poradne pazbe udela taky svoje...o ladeni nejde - to bavi...ale proc hned kupovat nekolik steyeru, evo a jine? jinak na obranu steyer se mi libi (kdyby nemel bziiinnnnk) a evo je nadherny a rad bych ho taky sehnal..ale az pozdeji az k tomu dospeju :)
Grinch
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Grinch » 02 kvě 2009 17:10

a jinak kdo by chtel postavit kolo ... :)
SRŠEŇ

Příspěvek od SRŠEŇ » 02 kvě 2009 17:42

Apevia - V určitém směru máš sice pravdu.
Ale CZ 200s je větrovka pod 10.000,-Kč. Jediná její nevýhoda je krátká pažba.
A od té doby co Altaros vyrobil regulátor a různé vychytané doplňky od Josef1000.
Bude tato větrovka o něčem jiném.
Odpovědět