Tak jsem si koupil Hatsana 125 v 5,5 mm (původně 16J). No zatím pocity smíšené.
Po cca. 200 výstřelech (JSB Exact) mi přestala fungovat pojistka. No prostě to střílí i s pojistkou. Měl jsem to rozebrané, ale důvod jsem nezjistil.
Jinak zatím (po 1000ks diabolek) stále funguje dobře a není pozorovatelný ani úbytek síly. (mám tam dvě pružinky

)
Co se týče přesnosti, tak na 80 metrů lze náhazet za tak 5 z 10 výstřelů do kružnice o průměru 12,5 cm a zbytek do kružnice o průměru 30 cm. Nevím jak ostatním, ale mě to bohatě postačuje. Na 25 metrů není problém naházet 9/10 do 12,5 cm kružnice.
Super je i síla (prodejcem udávaná po přestavbě na 35J). Na 10 metrů to dokáže prostřelit 3 cm fošnu a dokonce se mi podařilo na těch 80 metrů prorazit Porotherm... (byla za terčrm, ale asi to byla vadná cihla, protože se mi to už nepodařilo zopakovat). Na živé terče jsem to nezkoušel, i když otec si půjčil a střelil tím 40 kg prase mezi oči na vzdálenost 20 cm. Zůstalo v ohni...
Pro ty co oní uvažují, tak doporučuji, ale je třeba počítat s tím, že budete pořád dotahovat šroubky na puškohledu a všude možně, protože ta mrcha sebou pěkně hází.