Příspěvek
od Artifex » 03 dub 2009 01:44
O víkendě nebo příští týden tam zajedu. Něco matně pamatuju z dějepisu střední školy a z novověku na vejšce ale vzpomínky stárnou, kouknu na nějakou mapovou rekonstrukci bitvy. Jinak k přesnosti toho mého vytuningovaného kousku: před týdnem jsem s ním našel kousek zrcadla (jednostranně pokovené sklo) 30cm hluboko. Jestli máš detektor, zkus si to hodit na zvukový výstup a hoď pod detektor zrcátko, řve to naprosto specificky. Taktéž i ty diskriminace se zvukově dají poznat. Býval jsem hudebník takže podle zvuku dovedu jakžtakž rozlišit barevné, železo a kus rzi (a teď už zrcátko). To mi stačí. To W4Pčko není vůbec nakonec špatné, má sice velkou cívku ale zatím vždycky když jsem někam zapíchl klacík tak přesně pod ním byl kov. Navíc je relativně dobře skladné a přenosné se svým vakem. Ergonomie je trošku jinde, nemá klasickou ručku, drží se za prodlužovací tyč, to není pohodlné ale zase se dá prodloužit tak že se dá zapřít v podpaží a jen lehce podpírat rukou. Na špičkové detíky nemá, to uznávám ale v citlivosti se shoduje s tím co používáme na ústavu v ceně kolem 8000, ten má sice diskriminace ale upřímně, když s ním dělám, nějak si s ním nerozumím a haní ho i kolegové.
Glock 43, HK USP, CZ 27, 45, 50, 52, 75B, 44/81, 82, Derringer GG .45+9mm,
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377