Stříleno Gamem, na 50 metrů, s Deltou 4x32 AO, vsedě s oporou a exacty heavy. Je to i ve vlákně o vzduchovkách Gamo, ale to předpokládám, že někteří skalní ani neotevírají a tak je nechci ochudit o to, že i s Gamem se dá střílet na 50 metrů vše do černého. Limitací bylo 4x zvětšení a poloha v sedě. Jinak po procházce k terči, resp. od terče vždy první ulétla kvůli zvýšenému tepu
EDIT Pro představu jak mi dnes foukalo přidáno video střelby na plechovku z téže vzdálenosti. To jedno fouknutí při videu jsem já. Dal jsem si to se sprintem
Naposledy upravil(a) LuckyHit dne 06 dub 2009 22:36, celkem upraveno 1 x.
Grand Power K100 Mk7
Gamo CFX Royal .177 + Delta 4x32 AO
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177
Akorát by mě zajímalo z jaké vzdálenosti se střílelo. Ono z 15 -20 metrů by to možné bylo, ale raději jen na tu plechovku v ruce. Pokud je nervozní střelec ,většinou to ulítne nahoru nebo doprava.
Nechci rejpat, ale jseš si jistý těmi 50-ti metry?
Jestli jsem to dobře počítal na druhém videu podle pohybů té kamery, tak jsem viděl nějakých 53 kroků, a podle zvuku asi v trepkách, takže nějakých 35-40 metrů, ne?
Ale i tak je to na Gamo slušný výsledek.
Mám to odměřené 5 metrem. Akorát mi to vychází k prostřednímu lískovému keři, pod kterým mám v létě stín. Od začátku seníku je to 27 metrů, 3 metry za seníkem střílím 30 metrové položky. Na trepky to ještě nebylo. Použitá obuv poctivá - Merrell vibram. Trochu mate ohnisko fotoaparátu, protože, jakmile jej namíříš před sebe už zabíráš prostor několik málo metrů před sebou a to ještě neuděláš ani krok. Foťák má ohnisko 35mm, tak si zkus ujít 50 metrů a natočit to. Určitě to bude podobné. A ke krokům. Než jsem si koupil obyčejnej 5ti metr v Liedlu, tak jsem to krokoval a nakonec jsem zjistil, že 30 kroků je v mém podání skoro 32 metrů. s Foťákem jsem dělal kratší kroky, něž když jsem odměřoval vzdálenost. A na závěr - pokud někdo bude v okolí Domažlic, tak může klidně přijít a já mu to předvedua přeměřím
Grand Power K100 Mk7
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177
LuckyHit - nezbývá mi než souhlasit s Kubajzzem, ikdyž on reaguje na 2. video. Já na prvním videu jsem napočítal 56 kroků. Usuzuji podle zvuku kroků z videa. Což nebude zdaleka 50 m. Odhaduji možná tak 40m.
Nevím proč nevěřit tomu že je to 50m? Co to s váma kua je? Kdyby chtěl podvádět tak sem hodí terč, napíše že je to 50m a hotovo! A nenamáhal by se s videem! Pár podivnejch terčíků už sem tu viděl a říkal sem si halt borec asi , ale nemám důvod nevěřit někomu kdo na toto fórum už nějakej čásek přispívá!!
Naposledy upravil(a) kesi dne 07 dub 2009 20:51, celkem upraveno 1 x.
AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
kua chuapi tak totok uz je paranoja... pocitat kroky... ja som napr 1,88 m vysoky a co krok to 1,20
ked vravi ze je to 50 tak je to 50... to ako teraz bude kazdy davat video so strelbou a pasmom 30 m na online ??? a pojde meter po metri ???
ked sem volaco dam tak si za tym stojim a hotovo... lebo ked niekto potom pride na zraz a tam netrafi plechovku na 10 m tak bude za "piiiiiiiiiiiiiiiiiiip"
(humor chuapi humor... a radsej strieeeeeeeeelat, lebo vela vykecavame a malo strielame)
- - - = = = (( as mad as possible )) = = = - - -
AirArms Pro-Sport + Hawke Eclipse 30 SF 6-24x50 + Kozap č. 23 + JSB Exact 4,52 mm (bolo 5,52 mm)
Tak já Vám natočím přeměření metrem. Nedůvěra je smutná. Doufám, že mě pak nenapadnete, že mám speciálně upravenej 5ti metr, kterej ve skutečnosti ukazuje metry 3 a půl
Grand Power K100 Mk7
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177
Tomu se fakt dá jenom smát... Před pár lety tu lidi byli rádi za blbou Slávku, a jen si pár nadšenců pořídí něco lepšího za x desítek tisíc a hned sou mistři světa. A jak se někdo jenom opováží říct, že se třeba dá slušně nastřílet i s levnějšim kvérem tak se na chudáka sesypou jak vosy. A když ukáže důkazy začnou plkat nesmysly a počítat kroky, odchylku Země a nevim co ještě