Mal? odst?elova?ka

Fórum o zbraních a střelivu

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 02 dub 2009 23:02

Jo to jsi Ty :-) .. realita je holt takova, ze se souteze MaO ucastni lidi, kteri proste maji natrenovano a umi.. takze nemuzes cekat, ze to budes umet hned na zacatku minimalne stejne dobre..

Od toho tu vysledky minulych zavodu jsou, aby se clovek, ktery zacina, mel ceho chytit a cim se motivovat .. konkurence je holt velka..

Trochu odbocim:
Ja kdyz jsem chtel zacit strilet soutez Mizive cile do 50m, tak jsem take pred prvni soutezi trenoval tak, ze jsem se snazil prekonavat vysledky a rekordy soutezi minulych, ktere jsem nasel na internetu .. a diky tomu a stesti, jsem hned prvni dva sve zavody MC50 vyhral .. ale mel jsem pozici o to jednodussi, ze v te soutezi v te dobe, ac startovni pole citalo skoro padesat lidi, nebyla zdaleka tak velka konkurence, jako je tam dnes .. a uz vubec ne takova, jaka je v nasi dnesni MaO.Lidi tehdy (par let nazpet) strileli vetsinou strelivo SB Standard - no a s tim se proste nastrilet slusne neda! Tehdy "zlobil" akorat Balda, a i ten mi to ulehcoval tim, ze pouzival HV-cka PMC Zapper :lol: .. se kterymi musel porusit asi tri fyzikalni zakony, aby dokazal nastrilet to, co nastrilel :wink:

Ale zpet k otazce:
U toho streliva cena orpavdu neni spolehlivym voditkem .. kdyz natrefis na povedenou serii sypacek, muzou chodit z dane zbrane podstatne lip nez nejaka horsi serie trikrat drazsich Midasu..

Glenr

Příspěvek od Glenr » 03 dub 2009 07:11

ve středu jsem načal novou plechovku sypaček byl jsem překvapen, že jsem nastřílel docela dobře terče (na můj vkus) bylo hezky bezvětří sám na střelnici pohoda no a ve čtvrtek zas sám na střelnici a nečekaná zkušenost s větrem prostě neštěstí (teda pokud to bylo opravdu větrem)
Ale k těm sypačkám klidně bych si je na ten závod na zkoušku vzal chtěl jsem je převážit (to si myslím že by trochu snížilo riziko) ale v celé práci nejsou tak jemné váhy proto jsem nastřelil pušku na ty match 50 a budu doufat že budou alespoň trochu stejné.
No do toho Hradce mě nalákaly tři lidi říkali:
Tomáš,Zdeněk,Irma: „neboj je to sranda určitě přijeď “
Irma: „no přece by ses nebál holky“
já: „Jo? Já vyděl tvoje výsledky“
Irma:“HH moje? Neeee to je ségra“
Tomáš,Zdeněk,Irma: „Doufám že přijedeš!!“
Jó tak takhle se verbuje vážení čtenáři.
sportovec

Příspěvek od sportovec » 03 dub 2009 08:10

Tak, tak... legrace bude určitě a dobrá nálada podpořená krásným počasím nás nemine. Právě pro Vás chystám pivní tácky což pokládám za hodně zábavnou až pikantní položku, řekl bych :D
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 03 dub 2009 09:23

Ovsem je nutne dodat, ze neznama polozka se bude losovat az tesne pred zavodem, takze na tacky se mozna tesis zbytecne .. mohou to byt "Rukojmi v oknech" .. nebo oblibeni "Smajlici" ..
Kurt

Příspěvek od Kurt » 03 dub 2009 11:35

Já myslím, že by byla vyloženě škoda, kdyby při losování nevyhrál právě tácek. Někteří by snad ani bez střelby tácek neměli plnohodnotný zážitek ze závodu, že Honzo? :lol:
sportovec

Příspěvek od sportovec » 03 dub 2009 11:54

Myslim, ze dame na strelisti Honzu vedle Irmy. Ona si nasadi slunecni bryle a chladny vyraz v obliceji ... a bude posekano :)
mot

Příspěvek od mot » 03 dub 2009 18:42

Smajlíci jsou fakt hodně oblíbení. Hlavně mnou. V 6. závodě mne jeden blbě trefenej odsunul z 1. na 6. místo v celém závodu. Budu hlasovat pro jejich zrušení. :D
Honza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza » 03 dub 2009 20:04

Já taky :D Je to položka o ničem, to musí trefit i slepej, prostě ztráta času. Jo a ještě se budu hodně zasazovat o zrušení tááááááckuuu !!!! To je nejpříšernější disciplína. Jinak zejtra se jedu jen tak mrknout, v prackách jsem to držel jenom jednou teď ve čtvrtek a krátce....
geoserver.rajce.net
Sidewinder
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sidewinder » 05 dub 2009 11:00

Tak tacek se podarilo vylosovat - a i pres to Honza vyhral .. takze gratuluji!

Vysledky prvniho letosniho zavodu MaO ligy 2009 najdete na obvyklem miste .. http://www.strelectvi.info

Navic, bylo na zavodech porizeno kratke video, ktere si muzete prohlednout zde: http://www.youtube.com/watch?v=QcBmF7V_ufQ
Alfonss

Příspěvek od Alfonss » 05 dub 2009 11:17

velice zajímavá disciplína a moc hezký video
jozef85

MaO - sniper team SLUKARI

Příspěvek od jozef85 » 05 dub 2009 12:53

Zdravim takze 4.4.2009 sa konal pry skusobny strelecky pretek MaO v presove - organizovany prvym presovskym streleckym klubom - slukari sniper Team.

ocakavalo sa viac sutaziacich ale niktory vypadli pre chorobu , pracu, alebo uraz;-D nakoniec sa zislo 9 strelcov + hostia.

jednotlive casti sutaze: 50m v lahu na Br terce
50m v sede na redukovanu nekrytu postavu.
50m redukovana nekryta postava v stoji
50 m alfa bravo charlie.... v lahu 5 sekund na kazdu ranu po vyhlaseni ciela.
70 m rukojemnici v oknach -ALE vytlacenych vo formate A4
100m 2 x vojak v zakope v lahu
100m hybajuce sa zapalkove skatulky na povrazkoch

BOLO TO SUPER!!!! vyhral som tretie miesto :-D

jedine co mozem trosku vytknut, je ze sa podla pravidiel malo strielat max zvacsenie 6x ale nakoniec sa obmedzenie zrusilo kedze islo o prvy skusobny pretek. ale SLUKARI boli poctivi :-D
TELESCOPIC

Příspěvek od TELESCOPIC » 05 dub 2009 13:45

To Sidewinder: konečně i video pro fanoušky MAO! Jen tak dál !
Apevia
Kontaktovat uživatele:

Pěkný

Příspěvek od Apevia » 05 dub 2009 16:05

Jo jo, moc pěkný video! Konečně nějaký taky :) Jinak dobrej je ten jak tam byl s tou opakovačkou v tom hejkalovi, tuším žě Harry :)
Cogito ergo armatus sum.
Honza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza » 05 dub 2009 16:14

Teda dvojko, super práce :D , tomuhle říkám perfektní propagace....
geoserver.rajce.net
rimfireBR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rimfireBR » 05 dub 2009 16:29

blahopřeji Všem :wink: zvlášť střelcům se ZKM 452 a 456 za jejich odvahu a urputnost :arrow: v dalších dvou kolech se k těmto rimsniperum přidám snad i se Zdenkem Frázem :( bohužel ve ČT se rozhodne zda pujdu na operaci zad tak zatím střílení vleže není good for me :cry:
ať se daří :wink: :wink:
Odpovědět