NORCONIA CO2 pu?ka QB78, QB79, AR2078 a AR2079
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
já ten dioptr koupil, bohužel neměli ještě v nabídce ten adaptér na mušku, tak jsem odpitval z původní mušky truglo, zbrousil ji do plochy a nalepil jsem tam epoxidem tu mušku od dioptru. Jinak ten dioptr je naprostá bomba - dcera ( 10 let ) s tím ve střeleckém kroužku nasází s přehledem 50 bodů z pěti ran, oproti otevřeným miřidlům se s dioptrem zlepšila tak o 200%
Je
Je to jen bordel z kyvet... Ono něco máš v hasičáku, něco v kyvetě no a když se to spojí, tak je vidět výsledek
Stačí to čas od času vyčistit+doporučuji mazat válec olejem (jen tenký film)...

Cogito ergo armatus sum.
Tak uz i ja mam novou QB De Luxe ( 5.5mm) (precist cele toto vlakno byla uloha temer nad lidske sily). Takze par informaci o experimentech s ni (diabolky JSB 5.51 Excact):
* Original: ustovka merena na chrono 150m/s (z 10 ran 5x150,3x151,1x152 a 1x153), prostrelene Zlate stranky (posledni natrhla) 280, 11.3J
* Lehky tuning (pouze zvetsena dirka v tycce, 2 podlozky pod pruzinu): chrono: 170 m/s (7x170, 1x169,2x171), prostrelene Zlate stranky 320, 14.5J
Kdyz uz jsem ji mel rozebranou, tak jsem rovnou vymenil tesneni (dle rozpisu na str.120, diky Apevia
, jinak bych je asi dost dlouho z tohoto vlakna skladal).
* Original: ustovka merena na chrono 150m/s (z 10 ran 5x150,3x151,1x152 a 1x153), prostrelene Zlate stranky (posledni natrhla) 280, 11.3J
* Lehky tuning (pouze zvetsena dirka v tycce, 2 podlozky pod pruzinu): chrono: 170 m/s (7x170, 1x169,2x171), prostrelene Zlate stranky 320, 14.5J
Kdyz uz jsem ji mel rozebranou, tak jsem rovnou vymenil tesneni (dle rozpisu na str.120, diky Apevia

Zmeril jsem jen dve rany (bylo pred odchodem na strileni ven...na slunicku me combro bohuzel nemeri) a bylo to nejak 189,2 a 189,3 tak jsem dal uz nepokracoval. Ja myslim ze neni moc duvod k velkemu kolisani...takhle kdyby me behala vetrovka tak jsem spojojenej.bertold8 píše:psena: a jaka byla konzistence?
Velikost
Ahoj.
Potřebuji poradit, QB již není dlouho doma a proto jsem zapoměr určitě rozměry kličky
Takže.... Potřebuji znát průměr té dirky, do které zapadá ten imbusovej červík v závěru a její vzdálenost od spodu kličky. Předem díky za rychlou reakci, jestli máte zájem, tak mi písněte SZ...
Potřebuji poradit, QB již není dlouho doma a proto jsem zapoměr určitě rozměry kličky

Takže.... Potřebuji znát průměr té dirky, do které zapadá ten imbusovej červík v závěru a její vzdálenost od spodu kličky. Předem díky za rychlou reakci, jestli máte zájem, tak mi písněte SZ...
Cogito ergo armatus sum.