2Lucky Hit chceš tvrdiť že s pomaly raz tak drahou vzduchovkou ako je tvoja by bol nástrel rovnaký? podla mna to musí byť lepšie číslo (jasne že chcem týmto niekoho "zlomiť") mohol by si nejako bližšie opísať problém čistení pevných hlavní a konkrétny problém CF-30 ? dík.
2happymoos od kovohut nevyzeraju byt zlé ani Power-ky
super fotky. hlavne pre tých ktorí majú hlavu v smútku že im tá ich vzduchovka zle striela a pritom možno treba len tak málo a zainvestovať do kvalitnejších diaboliek díky kubajzz
To je furt prd, Kubajzi nemáš terčík s těmi zázračnými diabolkami co mně přivezl Oťas jako dárek z dovolené ty ŘECKÉ ??? Jak nám na to nestačil pomalu terč ?
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
Já myslím, že už jsem dost mimo mísu. Poslední stránku řešíme to co patří do diabolek. Tak prosím už pokračujme tam a tady to nechme pro vzduchovky zn. Gamo
Grand Power K100 Mk7
Gamo CFX Royal .177 + Delta 4x32 AO
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177
Nejdřív tu mám video pro rejpaly, co říkají, že se CFX zle nabíjí. Já bych nabíjení neměnil. Je to rychlé a pohodlné. Na videu to vypadá hůř než ve skutečnosti, protože foťák byl na stole a já nabíjel vzduchovku opřenou o zem z boku a ještě nakloněnou nahoru.
video -
A pak mě překvapilo jak se ještě deformují diabolky na 50 metrů nárazem na ocel. Mám už o 4cm kratší unavenou pružinu a pořád má vzduchovka dost síly. V porovnání s druhou mojí vzduchovkou Slavií 631, která má novou pružinu, se mi zdá síla Gama pořád dvounásobná.
Grand Power K100 Mk7
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177
Gamo střílí za roh... Vhodné tak na 10 metrů do lahví...
Dnes jsem byl střílet na rovných 50 metrů. Po nastřelení udržím takřka vše v černém a to se na zahradě celkem točil vítr. Pro nedůvěřivce jsem natočil dvě videa. Jedno je 6 výstřelů (chtěl jsem 5, ale naštval mě první úlet, tak jsem přidal jeden) a na druhým 10 (zase první ulítla). Oboje je stříleno s oporou. Po té procházce k terči a od terče jsem byl udejchanej jak nějakej biatlonista a tak pokaždé první ulétla. Videa jsou vcelku nudná a dlouhá, ale natáčel jsem to komplet aby mě někdo neobvinil ze švindlování.
Největší limitací pro mne je pouhé 4x zvětšení Delty 4x32 AO. Každému je jasné co je na 50 metrů s tlustým duplexem vidět.... S lepší optikou čekám ještě lepší výsledek.
EDIT Pro představu jak mi dnes foukalo přidáno video střelby na plechovku z téže vzdálenosti. To jedno fouknutí při videu jsem já. Dal jsem si to se sprintem
Naposledy upravil(a) LuckyHit dne 06 dub 2009 22:35, celkem upraveno 2 x.
Grand Power K100 Mk7
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177