Foto Zbran? alias Pro milovn?ky fotografie II.
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Díky všem za ohlasy!
Alfonss: beru tě jako zkušenýho a beru i tvoje poznatky. Jistě že ČZ neni žádná špička, ale je to už na trhu už určitej zavedenej standart a snad každej ví, co od ní může čekat. Nebo aspoň já to vim. Ale jako sváteční střelec to SP asi stejně nikdy neustřílim.
jspalek:Díky!
Avax:škoda, že většina střelnic má nekuřácké prostory
Alfonss: beru tě jako zkušenýho a beru i tvoje poznatky. Jistě že ČZ neni žádná špička, ale je to už na trhu už určitej zavedenej standart a snad každej ví, co od ní může čekat. Nebo aspoň já to vim. Ale jako sváteční střelec to SP asi stejně nikdy neustřílim.
jspalek:Díky!
Avax:škoda, že většina střelnic má nekuřácké prostory

Alfa neber moc vážně, je to stálej rejpal do čezet
Jak jsem psal, mojí shadow bych nevyměnil ani za dva fungl mlocky. Jsem s ní stoprocentně spokojen a mám s ní mnohem lepší výsledky než s mojí bejvalkou 1911 parou ordnance. O mizerné povrchovce Pary už ani nemluvim...

Jak jsem psal, mojí shadow bych nevyměnil ani za dva fungl mlocky. Jsem s ní stoprocentně spokojen a mám s ní mnohem lepší výsledky než s mojí bejvalkou 1911 parou ordnance. O mizerné povrchovce Pary už ani nemluvim...
CZ 550 Predator .308 Win, CZ 858 Tactical 7.62x39, Smith&Wesson 629 .44 Magnum, CZ 75 SP-01 Shadow Orange 2012 9mm Luger, Glock 21 .45 ACP, Uberti Colt Burges 1883 44-40Win, Smith&Wesson 66 .357 Magnum.
foto doutníku a CZ
Nicméně je vidět, že i autor upřednostňuje doutník před tím, co mu dělá na pozadí křoví 

-
- Kontaktovat uživatele:
Díky! Já si nedělám iluze, že bych fotil hezky
Fotim pro radost, střílim pro radost, kouřim pro radost a s tou radostí se chci s váma podělit
icehand: tak to neni, když sem zkoušel dát doutník za, nevypadala ta scéna vůbec hezky
childeater: na zbrań sem ostřil taky, ale ta fotka se mi tolik nelíbila...

icehand: tak to neni, když sem zkoušel dát doutník za, nevypadala ta scéna vůbec hezky

childeater: na zbrań sem ostřil taky, ale ta fotka se mi tolik nelíbila...
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele: