Zahranicne internetove obchody zasielajuce do CZ a SK
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
...........
Naposledy upravil(a) milius dne 13 čer 2009 01:24, celkem upraveno 1 x.
BAR
Moze mi niekto vysvetlit ako sa da z BAR nieco objednat a zaplatit bankovym prevodom? Ja tam vidim len dve moznosti, kreditkou alebo sekom... Diky
Ja mohu Militarii jedine doporucit, jednani bez problemu, vetrovka za tyden doma.Kdyz jsem mel nejake otazky, tak je tam online chat pomocnik, ktery vse odpovi. Platil jsem kartou.jayson píše:Tak mi dnes chlapík z militaria.pl odpisal na mail, ze nie je problem poslat mi na Slovensko akúkoľvek vetrovku. Konkrétne mám záujem o AA S410 Classic. Tak by ma zaujímalo, či s tým má niekto skúsenosť. Hlavne ako príde nastavená keď oni majú 17J a u nás je len 15J ... Ďakujééém ...
Jinak co se tyce joulu, urcite ti to nebudou upravovat... oni to nemaji nastaveny na 17J, treba me to podle chrona vychazi na 16J.
Ale to prezijes, nebo si to prenastavis pokud koupis takovou u ktere to jde.
jayson:
Nastavuje se to většinou na 15J (výrobci UK), aby to mohlo jít do UK, česka, polska, slovenska... Samozřejmě jsou tam odchylky. Takže se nemusíš radovat, že budeš mít 17J
juro
vyser se na bankovní převod! Taky jsem pušku objednával převodem, záleží od banky, ale strhnou ti za to klidně i 1000Kč. Puškohled jsem už platil kartou. Jestli jsi ještě nikdy neplatil přes internet kartou, tak jsi na pobočce ověř, jestli to máš povolené, protože defaultně je to většinou zablokované.
Nastavuje se to většinou na 15J (výrobci UK), aby to mohlo jít do UK, česka, polska, slovenska... Samozřejmě jsou tam odchylky. Takže se nemusíš radovat, že budeš mít 17J

juro
vyser se na bankovní převod! Taky jsem pušku objednával převodem, záleží od banky, ale strhnou ti za to klidně i 1000Kč. Puškohled jsem už platil kartou. Jestli jsi ještě nikdy neplatil přes internet kartou, tak jsi na pobočce ověř, jestli to máš povolené, protože defaultně je to většinou zablokované.
Vzdyt to pisu, vse v pohode, platba kartou za stred kurzu tedy vyhodne, dopravne do CR bylo asi 400kc.
Jen ted se trosku pusky prodrazily protoze libra sla nahoru a hend poskocily i ceny na Militarii maji to sprazeny automaticky se systemem, takze kazdy den jine ceny skoro. Obcas mivaji pekny akce, treba AA 400 vysla o 3000kc levneji nez ted.
Jen ted se trosku pusky prodrazily protoze libra sla nahoru a hend poskocily i ceny na Militarii maji to sprazeny automaticky se systemem, takze kazdy den jine ceny skoro. Obcas mivaji pekny akce, treba AA 400 vysla o 3000kc levneji nez ted.
Maji vic jak 15J.pussylala píše:jayson:
Nastavuje se to většinou na 15J (výrobci UK), aby to mohlo jít do UK, česka, polska, slovenska... Samozřejmě jsou tam odchylky. Takže se nemusíš radovat, že budeš mít 17J![]()
juro
No ja by sa vysral na prevody v poho, ale cital som v tomto vlakne o BARe, citujem: "a protoze obednavam odtamtud poprve tak chteji pladbu ne pres kartu ale pres ucet" Tak preto, inak ja mam klasicku nejaku maestro kartu, v banke by som si to zariadil, len aby mi nenapisali po tyzdni to istepussylala píše:jayson:
Nastavuje se to většinou na 15J (výrobci UK), aby to mohlo jít do UK, česka, polska, slovenska... Samozřejmě jsou tam odchylky. Takže se nemusíš radovat, že budeš mít 17J![]()
juro

psena:
záleží od kusu, já mám např. těch 15J
juro:
to je blbost! já taky chtěl poprvé platit kartou a neměli s tým žádný problém. Jediný problém byl v tom, že mi napsali, že nějak nemůžou strhnout peníze a že je problém s kartou. No a pak já blbec jsem zjistil, že mám blokovanou kartu na internetové platby. Takže jsem to nechtěl zdržovat a hned jsem jim poslal peníze převodem.
záleží od kusu, já mám např. těch 15J
juro:
to je blbost! já taky chtěl poprvé platit kartou a neměli s tým žádný problém. Jediný problém byl v tom, že mi napsali, že nějak nemůžou strhnout peníze a že je problém s kartou. No a pak já blbec jsem zjistil, že mám blokovanou kartu na internetové platby. Takže jsem to nechtěl zdržovat a hned jsem jim poslal peníze převodem.
Tak diky za rady idem do toho, len tak pre zaujimavost kto objednaval nieco ako maju v BARe ten "3 litre 300 BAR kit" nemam sajn kolko to moze vazit a co bude postovne stat, ci to nakoniec nevyjde lacnejsie u nas niekde zohnat. Dikypussylala píše:
juro: