Online sout?? pro vzduchovk??e
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
- pem
- Kontaktovat uživatele:
Celou dobu se tady chytáme jen za slovíčka a napadáme jeden druhého zcela nesmyslně. Samozřejmě, že na online by byl nebo je nějaký terč, který by se po dohodě používal. na určenou vzdálenost.
Pokud tady mluvíme o tomto terči na 10m, tak by šlo čistě o jednu ránu do každého z dvaceti terčů. To je snad jasné.
Když už jsem tady položil otázku na nějaký přepočet (je li to vůbec možné), netušil jsem, že tím rozpoutám takovou diskuzi, včetně posměšků atd..
Nechápu, proč někteří na to reagují, když neznají odpověď .
Různých ironických narážek a posměšků k různým tematům je už tady všude dost. K tomu slouží tohle forum??? Tím víc mě udivuje, že někteří zde uvádějí rádoby zcela zaručené "odborné rady", a přitom ještě před třemi lety nevěděli, jak vypadá diabolka.
Pokud tady mluvíme o tomto terči na 10m, tak by šlo čistě o jednu ránu do každého z dvaceti terčů. To je snad jasné.
Když už jsem tady položil otázku na nějaký přepočet (je li to vůbec možné), netušil jsem, že tím rozpoutám takovou diskuzi, včetně posměšků atd..
Nechápu, proč někteří na to reagují, když neznají odpověď .
Různých ironických narážek a posměšků k různým tematům je už tady všude dost. K tomu slouží tohle forum??? Tím víc mě udivuje, že někteří zde uvádějí rádoby zcela zaručené "odborné rady", a přitom ještě před třemi lety nevěděli, jak vypadá diabolka.
Tak dnes jsem se dostal na zahradu na těch 30m... Vzal jsem si s sebou taky jeden OnLine terč... Bylo tedy stříleno na 30m, ale podmínky nebyli ideální... Stůl byl vratký, byl jsem zmrzlí-klepal jsem se, prsty fungovali tak, tak a pofukoval vítr... No, na poprvé 149bodů si nestěžuji (za daných podmínek), ale vím, že HW má na víc, takže budu muset ještě hódně trénovat
No a teď už jen terč...

Naposledy upravil(a) Apevia dne 07 bře 2009 19:28, celkem upraveno 1 x.
Cogito ergo armatus sum.
njksf
Njn, ta gramatika
Snažím se
Jo jo, to půjde, chce to lepší počasí a čas... Přesně, front bag s pískem a seděl jsem u vratkého stolu

Jo jo, to půjde, chce to lepší počasí a čas... Přesně, front bag s pískem a seděl jsem u vratkého stolu
Cogito ergo armatus sum.
Nazdar páni, dnes som si trocha zastrielal na povale, je dlná okolo 40m, tak som si tam urobil strelnicu na 22m odmeraných pásmom. Som začiatočník a strielam od februára 09. nie je to nic moc čo som nastrelil, mal som trému pretože som vedel že to zverejním 

Naposledy upravil(a) Dionyz dne 07 bře 2009 22:52, celkem upraveno 1 x.
Doporučuji
Jinak doporučuji terče podkládat něčím, co má jinou bravu.. Ideální je nějakej barvnej papír, také to tak už dělám...
Cogito ergo armatus sum.
Zdravím majitele Slavia 634
http://www.vzduchovkyonline.wz.cz/terce.html
Ale zítra to bude lepší než dnes: http://pocasi.idnes.cz/server.idn?t=map ... 09%2013;00 -> vítr

...jak si napsal, furt fouká!pussylala píše:... Zítra vám nastřílíme v leže-sede na 10m 200bodů, jestli nebude foukat vítr

Ale zítra to bude lepší než dnes: http://pocasi.idnes.cz/server.idn?t=map ... 09%2013;00 -> vítr
AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD