Britva

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
Apevia
Kontaktovat uživatele:
Děkuji

Příspěvek od Apevia » 01 bře 2009 21:42

Děkuji, také si to myslím, alespoň jsem již "pokřtěn :) Jakmile bude Břitva hotová, dám se foto :)
Jinak máš pěkný podpis, MUDR Ci :)

Cogito ergo armatus sum.
Jindrich

Příspěvek od Jindrich » 01 bře 2009 22:01

Vitaj APEVIA,

Tak Ty jsi takhle spečetil svou poctivou prácičku vlastní krví? Přeji brzké zotavení řezné ranky, páč na prstech je to obzvláště otravné. A taky jsem zvědav na finální foto.
Maj sa fajně Jindra
Apevia
Kontaktovat uživatele:

Díky

Příspěvek od Apevia » 01 bře 2009 22:09

Ještě jednou díky za přivítání! Bude to OK, nic velkého :) Ale tak o důvod víc, proč to pro mě bude mít (i přez relativně dost špatný stav) "mystickou" hodnotu :) ... Sám jsem zvědav na výsledek... Co se možná nebude líbit všem je, že dozadu, jak je ten plátek aby se břit Břitvy "zaparkoval" dám né kost aní dřevo (jak jsem měl v plánu) ale jen obyčenou malou podložku! Zatím jsem to jen zkoušel jak to bude chodit a vypadat a mě se to celkem líbí :)
Cogito ergo armatus sum.
Jindrich

Příspěvek od Jindrich » 01 bře 2009 23:04

Zdravím všechny Břitvomílky,

Tak už ji KONEČNĚ MÁÁÁM!!! :lol: Moji vysněnou, (trošku zpozdilou) narozeninovou Břitvičku. Dostal jsem ji od své Lásky a objednávali jsme ji někdy začátkem prosince, abych ji dostal 9. ledna k narozkám a došla až teď. A navíc jsme chtěli bílou a poslali "karamelovou"....Ale Karamelka taky dobrááá. 8) ...Už bych ji neměnil- co když by mě příště poslali zelenou... :wink:

Tak tady je, v celé své kráse.
Přílohy
Obraz224.jpg
Narozeninová kráska
Jindrich

Příspěvek od Jindrich » 02 bře 2009 08:42

Dobré ránko Břitváčci,

právě si pochutnávám na obsahu tohoto fora a zapíjím to kafíčkem. :lol: Hned poté, co vyvenčím svého čtyřnohého kámoše, odebéřu se na zahradu s velkou myšlenkou :idea: - výroba závěsného řemene. Bude mít rozměr- 40x5 cm a kůži použiju z jedné postarší brašny. Už jsem ji dlouho neviděl, tak doufám, že se má paměť neplete a že to bude reálné.
Pokusím se to postupně nafotit, ale pouze mobilem, páč foťák jaksi nemám :( :wink:
No, kafíčko je dopito a já jdu na to. 8)
Tak zatial doviděnia-dopočutia :D
Apevia
Kontaktovat uživatele:

Břitvička

Příspěvek od Apevia » 03 bře 2009 21:32

Tak tady je už skoro hotová Břitva... Přeleštěný břit, střenky z nějakého červeně mořeného dřeva, které jsem napustil olejem a navoskoval tmyvým včelým voskem. Není to nic extra, ale začátky jsou těžké :roll: Ty čepy tedy asi opravdu budou z mosazi, ještě se uvidí...
Pár fotek:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Cogito ergo armatus sum.
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 03 bře 2009 21:54

tak můj new kousek.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Jindrich

Příspěvek od Jindrich » 04 bře 2009 09:18

Zdravím vás pánové,

...my si ale umíme udělat radost, co??? :D

(APEVIA)- Opravdu skvělá práce. Jemné a ladné křivky, super!!!

(EDELWEISS)- Taky bych bral takový přírustek. Je fakt krásná, působivá.

Přeji hezkej den. J.
Apevia
Kontaktovat uživatele:

Děkuji

Příspěvek od Apevia » 04 bře 2009 18:41

Děkuji Ti Jindřichu za uznání... Mohlo by to být o něco lepší, snad příště ;)
Cogito ergo armatus sum.
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 04 bře 2009 19:28

Tak když se líbí,přiložím fotky toho dnešního přírůstku a k němu i ten ze včerejška.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 04 bře 2009 19:36

To-Jindrich
Ta poslední je z Aukra,jako jediná stála za to a hned to pár lidí poznalo ta byla pře 300kč ovšem za to dnes není nová ani z
Číny :twisted:
Jinak děkuji. 8)
Smékal Petr
Kontaktovat uživatele:

Nové Břitvy

Příspěvek od Smékal Petr » 04 bře 2009 23:37

Ahoj Edí.
Jak je krásné stát se šťastným majitelem nádherných Břitev. Jen co je pravda, jsou to ale krasavice. Blahopřeji.
Zdravím Petr S.
357-Magnum - velmi dobrý argument pro uzavření příměří.
edelweiss
Administrator

Příspěvek od edelweiss » 05 bře 2009 08:01

Jasan a že nechám děkovat,jinak je to opravdu radost takové sekáčky na maso to je nádhera.
Jindrich

Příspěvek od Jindrich » 05 bře 2009 11:46

Ahojte,

To- EDELWEISS, no teda kamaráde... to je bomba! Jedna je s Tureckou šavlí a královskou korunou a druhá je snad od samého pana Krause z pořadu- Uvolněte se prosím :lol:
Fakt SUPER!!! máš štěstí, jen tak dále.

Přeji všem hezký a úspěšný den. J.
HB

Příspěvek od HB » 06 bře 2009 21:10

Ty britvy to musi byt nejaky fetish, jen by mne nikdy nenapadlo, ze na nich nekdo muze takle ujizdet ;). Na druhou stranu to docela chapu, protoze ja se kazdy vecer pred spanim pro zmenu "pomazlim" se svou pestni dykou Cold Steel Safe Keeper I :)
Odpovědět