va?e sb?rky n?boju
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
moje sbírka
Čau, můžu tady ukázat svých pár kousků? Žádné extra vzácné nemám, protože jsem zatím nechtěl do toho moc investovat, ale pro oko to snad není špatné
Naposledy upravil(a) Faga dne 18 bře 2009 18:26, celkem upraveno 1 x.
Kdo náboj nepozná, ten si ho nezaslouží!
...
Naposledy upravil(a) Faga dne 05 bře 2009 13:20, celkem upraveno 1 x.
Náboje
Já myslím, že do něčeho, co lítá, r.20mm. Na toto nejlépe odpovídá Bibros na Střelectví, tady asi Edelweiss.
Je to
To je 20x138B, ten samí mám
... Ta 30x165 je taky pěknej kousánek... Jinak ta třetí z prava na "zbytku" je co? Ta střela ne dobarvovaná už doma, nebo je to originál?

Cogito ergo armatus sum.
Re: Je to
to je 23x152B Volkov-JarcevApevia píše:To je 20x138B, ten samí mám... Ta 30x165 je taky pěknej kousánek... Jinak ta třetí z prava na "zbytku" je co? Ta střela ne dobarvovaná už doma, nebo je to originál?
http://www.russianammo.org/25mm.html#8
střela je nepůvodní
[b][i][color=#008000]Für Gott Kaiser und Vaterland
Botenwald kreis Wagstadt[/color][/i][/b]
Botenwald kreis Wagstadt[/color][/i][/b]
Ano, ta třetí zleva není originál. Jsou tam takové asi 3 nebo 4. Jsou to "dárky" od lidí, kterých si nějak vážím a neměl jsem to srdce jim říct, že to nechci. A ta vzadu za tou 20tkou je opravdu signálka (SRN). Ráže stejná jako naše, ale je delší. Vůbec jsem si nevšiml, že je tam schovaná.
Ano
Ano, chápu... Každopádně pěkný macci 
Nechtělo by se Ti vyfotit ta náboje z blízka? Třeba každou poličku rozdělit na 3x-4x, rád bych se pokochal těma kouskama

Nechtělo by se Ti vyfotit ta náboje z blízka? Třeba každou poličku rozdělit na 3x-4x, rád bych se pokochal těma kouskama

Cogito ergo armatus sum.
Rámečřek
Ten rámeček cca v prostředku nahoře jsem již někde viděl, je to na ráži tuším 7.5x55, že? Od čeho konkrétně to je, vojenské?
Cogito ergo armatus sum.
kvíz
tady jsou detaily.
Jinak ze standartních ráži je tam jen 1 x 9 luger a 1 x 6,35Br. Zbytem zastaralé ráže. 11 x 58R je tam dvakrát.
Ten rámeček je od 7,5 x 53,5 Smitd Rubin (předchůdce 7,5 x 55Swiss) - samotný náboj je v dolní řadě třetí okýnko z leva - papírový límeček, plášťovaný oblá špička střely. (Ještě neuměli dělat komplet plášťované střely.
Jinak ze standartních ráži je tam jen 1 x 9 luger a 1 x 6,35Br. Zbytem zastaralé ráže. 11 x 58R je tam dvakrát.
Ten rámeček je od 7,5 x 53,5 Smitd Rubin (předchůdce 7,5 x 55Swiss) - samotný náboj je v dolní řadě třetí okýnko z leva - papírový límeček, plášťovaný oblá špička střely. (Ještě neuměli dělat komplet plášťované střely.