CZ200S
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Kesi - není to nějakej pekelnej kompenzátor, ale zase jen plastovej nástavec, kterej má nahoře rybinu na pevný miřidla.
Celopažběná 200S s QF manometr nemá. Podle mě ani není potřeba - kolik tam nacpeš se podíváš na hadici a každej kdo tu pušku nějakou chvíli má, tak ví kolik dá ran, než mu začne klesat energie. Já dvakrát otočím 2x 2 10ti ranný zásobníky a plním.
Viděl jsem, že rusové udělali QF nástavec na stávající kartuši, aby zachovali manometr. Hadice se pak připojovala zespoda skrz pažbu.
Celopažběná 200S s QF manometr nemá. Podle mě ani není potřeba - kolik tam nacpeš se podíváš na hadici a každej kdo tu pušku nějakou chvíli má, tak ví kolik dá ran, než mu začne klesat energie. Já dvakrát otočím 2x 2 10ti ranný zásobníky a plním.
Viděl jsem, že rusové udělali QF nástavec na stávající kartuši, aby zachovali manometr. Hadice se pak připojovala zespoda skrz pažbu.
Nová výbava
Tak se musím pochlubit...již za chvíli se budu taky chlubit jednou custom cz200. Ztm sháním věci bokem a čekám až bude nová pažba. Teď jsem sehnal lahvinky tak snad se budou líbit
Je to 7 a 2,5 l s přepouštěčkou. Obě na 200 bar - což není moc ale za ty peníze 
... FOTO ...
http://grinch007.rajce.net/Lahve_pro_CZ_200

... FOTO ...
http://grinch007.rajce.net/Lahve_pro_CZ_200
- Josef Krtička
Poprosil bych zdejší odborníky a experimentátory (Barys a spol.) o názor, jak udržovat u Cz 200 část bicího mechanizmu, v návodu v rozkresu mající název "Kolík úderníku" a číslo 40. Je to ten díl, který přímo tluče do ventilu zásobníku vzduchu.Rozebírat- nerozebírat, mazat- nemazat? V návodu nařizují mazat pouze samotný úderník, č. 25, ale o tomhle dílu ani slovo. Mám utkvělou představu, že běhá-li někde kov po kovu, nějaké mazivo čas od času potřebuje... Názory, zkušenosti? Díky
pepe
Když šteluju výkon ta to rozeberu vytřu hadrem naolejuji a sestavim.
Jinak tam čas od času v NENATAZENÉM stavu stříknu malinko konkoru.Je pravda,že mi přibude trochu výkonu,čož znamená,že už to drhlo.Já jsem,ale lajdák tak to udělám tak 2x do roka.Moc oleje bych tam nedával,kvůli chytání nečistot.Jen moje zkuš.,možná to někdo dělá jinak i lépe.
Jinak tam čas od času v NENATAZENÉM stavu stříknu malinko konkoru.Je pravda,že mi přibude trochu výkonu,čož znamená,že už to drhlo.Já jsem,ale lajdák tak to udělám tak 2x do roka.Moc oleje bych tam nedával,kvůli chytání nečistot.Jen moje zkuš.,možná to někdo dělá jinak i lépe.
- Josef Krtička
Omlouvám se Bary, že prudím, jen se chci ujistit, než někam nakydám olej, bavíme se o tyčce úderníku a ne o úderníku samotném, tedy přímo o tom, co tluče do ventilu? Zarazilo mě, že píšeš, že to rozebíráš, mě se to zatím nepodařilo, myslím, že tam je malá ségrovka, na kterou je dost těžký se dostat...ale třeba jsem jen nešika 

pepe
-
- Kontaktovat uživatele:
Jakou máš nyní kapacitu vzduchu? A co regulátor http://forum.gunshop.cz/viewtopic.php?t ... c&start=75 ? 
Chtěl sem to napsat do jednoho přís., keď sa darý, tak sa darý

Chtěl sem to napsat do jednoho přís., keď sa darý, tak sa darý

AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
-
Mozem sa opytat,ake su parametre trubky tlakoveho zasobnika(vonkajsi priemer, hrubka steny),podla strelectvi.info zohnal niekto polotovar, tak by som rad vedel, za kolko sa to da zohnat, pripadne komu napisat.Ked tak PM, dakujem.
Haenell 312, cakam na nove voditko.....
Hatsan 125 uprava diopter
Umarex 850 AirMagnum+ custom tercova pazba + GP 3,5-10x40 (Airsoft kopia Leupold, ale nástrel drží a obraz je slušný)
Zháňam jednoranný nabíjač pre U850.
Hatsan 125 uprava diopter
Umarex 850 AirMagnum+ custom tercova pazba + GP 3,5-10x40 (Airsoft kopia Leupold, ale nástrel drží a obraz je slušný)
Zháňam jednoranný nabíjač pre U850.
nalívaný objem je cca 330ml,s tím válečkem dole to klesne na cca 280
Naposledy upravil(a) josef1000 dne 04 bře 2009 07:53, celkem upraveno 1 x.
Kdo si hraje..........nezlobí.