FX AIRGUNS Typhoon T12
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Radawar : To ze je to takto nevzhledny je jedna vec. Nemuzes davat nozky na zasobnik, ktery je spojeny s hlavni / i kdyby nebyl, je tam dlouha paka na telo /. Bude ti to menit nastrel - jednou se o flintu opres min jednou vic. Dej nozky normalne na pazbu a bud rad ze na hlaven nevznikaji zadne tlaky. Sroubek na uchyceni v predpazbi ber jako nutnost, soucast zbrane a psychicky blok z jeho instalace casem vymizi.
Ano, i na to včera přišla řeč a jistě je to podložený argument. On mi pan Suchomel vlastně nechtěl prodat ani podporu hlavně, ani kompenzátor, ani včera tu chňapku. O všem říkal, že toho není třeba, či je to na škodu. Jenže já už jsem prostě takový tvrdohlavec... Akorát jsem ho zatím vždy poslechl, když mi vymlouval ruční pumpu s rozumným odůvodněním, že je drahá a po jejím použití stejně nelze střílet. A v tom fakt poslechnu. To si raději vezmu ještě jednu malou flaštičku, kdybych pocítil touhu po železné zásobě.
Vyzkoušíme, uvidíme. Ale nevím kdy.
Vyzkoušíme, uvidíme. Ale nevím kdy.
FX Airguns Typhoon T12 4,5; Sunclear Vector Optics Counterpunch 6-25x56 FFP
No co no.Optiku mas taky proklate vysoko,tak nozicky musis mit hodne vepredu.
Ne vazne,rekl bych,ze je to skoda takle nicit peknej vzhled teto pusky.Bejt tebou,tak bych to upevnil do te pazby.Nemusi se to hned uchytavat na nejakej vrut nebo neco,aby se to nevystiplo,ale trebas tam nechat pekne zapustit nyt se zavitem a pak to k tomu pekne prichytit sroubkem,po sundani tam zbude jen malej nytek,kterej bude vypadat jako soucast pazby. 

Vyštípnutí bych se nebál. Masa dřeva je slušná a Harris nabízí různá řešení. Třeba i skrz kovovou destičku vloženou z vnitřní strany a to by udrželo i slona. Možnost je pořád otevřená a z této fáze se lze kdykoli vrátit během několika vteřin do původního stavu beze stopy. Bipod i chňapka se odcvaknou a je to.
A k tomu bezduchému názoru o firemní pušce... Nemyslím si, že má ze mne radost ať již výrobce, či prodejce. Vypadá to opravdu hrozně, to snad vidí každý. Mimochodem - stačí číst.
Nakonec to Sportovec vyjádřil myslím přesně tak, jak to prostě je. Amatérsky a hnusně osazené. Tak to skutečně je a za tímto názorem si stojím i já, jak zde od prvopočátku prezentuji. A zkuste mne kritizovat za to, že jsem si svého chybného rozhodnutí vědom. To se sám těším, co se na to dá vymyslet.

A k tomu bezduchému názoru o firemní pušce... Nemyslím si, že má ze mne radost ať již výrobce, či prodejce. Vypadá to opravdu hrozně, to snad vidí každý. Mimochodem - stačí číst.
Nakonec to Sportovec vyjádřil myslím přesně tak, jak to prostě je. Amatérsky a hnusně osazené. Tak to skutečně je a za tímto názorem si stojím i já, jak zde od prvopočátku prezentuji. A zkuste mne kritizovat za to, že jsem si svého chybného rozhodnutí vědom. To se sám těším, co se na to dá vymyslet.

FX Airguns Typhoon T12 4,5; Sunclear Vector Optics Counterpunch 6-25x56 FFP
Proč?
Proč máš tu optiku tak vysoko? Čím níž, tím líp... Nevypadá to moc pěkně 

Cogito ergo armatus sum.