Tlumic na vzduchovku
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Pokud
Pokud je tlumič opravdu přesně vyroben, tak díra by měla být max o cca 10% větší než průměr střely a délka vytvořených komor má být dlouhá jako celá střela...
Cogito ergo armatus sum.
Zatial som pokaždé čítal, že používanie tlmiča výrazne zhoršuje presnosť vetrovky. Niekolko príspevkov dozadu Alexxxus píše že : citácia - A věř tomu že řešení s natáčkami funguje na 100% perfektně není slyšet ani prd , přesnost to zlepšuje a vyrobní náklady budou v řádu cca 5-6 euro ( nebereme cenu prodejní ). Ako to teda je?
Brzdí
Brzdí a to je právě ten účel... Tím se zvuk tlumí 
Jinak pokud to neuděláš úplně přesně tak udělej třeba cca 6-7mm díru-stačí i upravit karosářský podložky, popřípadě vymezovací podložky použít...

Jinak pokud to neuděláš úplně přesně tak udělej třeba cca 6-7mm díru-stačí i upravit karosářský podložky, popřípadě vymezovací podložky použít...
Cogito ergo armatus sum.
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Chjoooooo, tlumič je tak trošku kompenzator ktery jak známo přesnost zlepšuje, mění nástřel ale zlepšuje soustřel.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
-
- Kontaktovat uživatele:
mel bych dotaz, shanel jsem duralovou trubku na moderator... ale hlaven mam o prumeru 15 a trubku jsem sehnal pouze s vnitrnim prumerem 13,5... myslite, ze kdyz do toho jen nasekam podlozky (cca5) ze to neco utlumi? jde mi o to jestli je u vyroby podminka aby vnitrni prumer moderatoru byl vetsi nez prumer hlavne...Nechce se mi to prevrtavat tak se zeptam zdal-li to spplni svou funkci...Diky
vse jen teorie...

Raději s pravdou padnout, než-li se lží zvítězit.
-
- Kontaktovat uživatele:
čistě logicky teoreticky si myslím že je jedno jestlli diabolka vyletí z hlavně , což je trubka průměru ráže do trubky o průměru 15, nebo 13,5, stejně pořád vyletí do prostoru většího něž byl vývrt hlavně a plyny utečou stejně, jen to chce si pohrát s počtem podložek, spíš bych dal míň, 5 už mi přijde moc, mohlo by to příliž zpomalovat diabolku, 3 jsou podle mě optimum, já tam taky nejdřív nasekal 6 podložek a postupným ubíráním sem se dostal na 3 a zvuk stejný, navíc mi potom nástřel tolik nespadnul
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
pedro gonzales:ja jsem to zacal zkouset obracene.mam jen prazdnej valec z elektro trubky o prumeru 25mm.vykon asi tak stejnej jako bez tlumice ale hluk o pulku mensi.videl bych to tak na jednu podlozku.pak se asi bude vykon rapidne zmensovat.mel jsem tam na zkousku dve podlozky ze silonu.hluk byl na nule a vykon taky 

-
- Kontaktovat uživatele: