Již jsem to sem jednou psal.
Na internetu si najdete fotku zvířete jakýho chcete. Buď to obkreslíte obrázek růčo podle toho, jak to chcete velký, nebo obrázek vyjedete na tiskárně.
Třeba u KONDORA ( hutní materiály )-
http://www.kondor.cz/sluzby/deleni-tvarovani-plechu.php
Jelikož jsem se na tuto službu neinformoval myslím, že to chodí takto. Příjudete tam, promluvíte si s nějakým technikem a dáte mu ten papír s tím obrázkem ( asi nejlépe vystřižený ) přes skener to hodí do počítače.
Buď si přinesete vlastní plech nebo si zakoupíte na místě. Řeknete si kolikrát to chcete a pak vám to třeba za 10minut přinesou vyřízlí.
Cena za 1m řezu CNC plazmou je 100,-Kč . Takže jedna silueta vyjde řez na 100,-Kč.
Já dělám napodobeniny GAMA už 3měsíce protože na to není čas. V té době, kdy jsem se je rozhodnul dělat jsem měl času dost. Takže mohu říct, že je to dlouhodobá záležitost. Rozhodnul jsem se jich dělat jen 9. Všechny jsou rozdělané, ale 5 jich je skoro hotovejch. Chybí mi ke štěstí čep s hlavou a drážkou na sigrovku

( jako kdyby neexistoval, ale na GAMU je, takže ho někde prodávat musej, ale kde

)
Takže na siluetě nic není ( ta je za chvilku ), ale dát to všechno dohromady to je oříšek.