Moderatori prominou,ale tahle vec tu asi nema samostatny thread,jen je to obcas zmineno v ruznych threadech.Dlouho premyslim nad nejakym maskovanim pusky,ale ralizace vazne.Spouste lidi se nelibi realtree,me ano,ale u nas to asi nikdo nedela.Pouziti camo pasek se mi moc nelibi.Na tomhle foru http://www.strelectvi.cz/forum/maskovan ... 11-60.html jsem obevil cloveka co dela nastriky a nasledne to vypaluje,nebo spis zahriva a udajne to pekne drzi.Ovsem kontaktovat ho nemuzu,pac tam mam banana
Jake jine navrhy a zpusoby mate vy ostatni?Me se libi ty dve flinty v camu.Tohle bych bral.Nereste nikdo ucelnost,je nulova.Proste se mi to jen libi
PS:doufam,ze me Ed nebo nekdo z kluku nesmazne za duplicitu.
Duffioso - ty kamufláže jsou od nás. Dával jsem tam i odkaz, ale někdo ho vymazal...
Ty kamuflážní barvy opravdu vydrží nesrovnatelně víc, proti například sprejům Krylon... Ty zbraně na fotkách jsou opravdu používané, ne jen na parádu, a není to na nich skoro znát.
Kamuflážní vzory i barvy děláme na přání, odstíny mícháme. Co se funkčnosti týká, tak kromě maskování (což opravdu funguje) jde i o povrchovou ochranu. A to jak železa proti korozi a také dřevěných pažeb proti vlhkosti. Jsem u pažby rád za každou další ochrannou vrstvu, která jí chrání, když se třeba celý víkend válím ve sněhu...
Super,ze jsi registrovanej i tady
Moc me to zajima a premyslim nad tim.Jakej je ten povrch na omak?To jako fouknes barvu a jeste to prelakujes?A pak to zahrivani?Jak je to plastovyma pazbama?Dal me zajima,jak je to s udrzbou.Vydrzi to castejsi cisteni?
To-duffioso
Říkal že to dělá polyuretanem,tak bych sa nebál,je to matroš s vysokou mechanickou odolností,dokonce umí i absorbovat nárazy,v přiměřené míře neoprýská.Nevadí mu maziva a i kyselosti odolává slušně.Prostě supr matroš,v nástřiku jsem ho ještě nezahříval ale s práškovými barvami jež se vypalují běžně sem si už hrál.
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Orientačně - ceny jsou okolo tisícovky. Cenu ti řekneme přesně podle složitosti, počtu odstínů a tak...
Ty barvy, jak už bylo řečeno, mají obecně velmi dobré vlastnosti. A vydrží oproti nástřiku sprejem opravdu hodně.
Tohle je docela dobrý příklad - i na relativně malou věc lze nastříkat kamuflážní vzor. Je evidentní, že optice, elektronice ani plastům to vypalování nijak neublíží. Ten dálkoměr mám v rukou velmi často a pouze na hranách je znát opotřebení. Kdyby se to stříkalo sprejem, byl by nástřik při intenzitě používání už způlky dole... Dělali jsme to před dvěma roky.
Příspěvekod Smazaný uživatel 3736 » 23 led 2009 11:31
Duffioso,
my chceme asi z tých našich in-liniek spraviť odstreľovačky. Tiež zháňam na ňu rôzne doplnky, aby vyzerala presvedčivo a "oklamala nepriateľa".
A musím sa priznať, že som pokukoval tiež po kamufláži, v nejakej "púštnej" farbe. Keď to budeš mať "streknuté", daj fotky.