Steyr LG 110 Field Target
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
20tého ledna ... fotky od BMW nikde no nevadí.
Dnes proběhla návšteva u Vargy - důvodem bylo zakoupeni Steyra.
Dobrý den tak jsem tady - ano dobrý den už na Vás čekám tady je poslední kousek Steyra čeká jen na Vás - můžu si vystřelit ??? Samozřejmně tady na ten plech to je na střelbu v místnosti ... bzzzzzink --- jéje ta vzduchovka nějak vybruje nebo co ????
Né to byl ten plech ... ne nebyl ... byl ... tak co ji ozkoušt venku ???
Hmmmmmm
Tak jo tak tedy půjdeme ven .... Bzzzzzink ... jéje ta puška vibruje a plech tu není !!!
No tak já přinesu další ... Ale vždyt už tahle byla poslední a čekala na mne ? No já mám ještě další ....
OK přinesl 5 Steyru ...
Bzzzzzzzzzzzzink
Bzzzzzzink
Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzink
Bzzzink
Bzzzzzzzzink
super tak ještě jeden kus bzzzzzzzzzzzzzzzink.....
Lidi já mit ještě o trošku lepší sluch tak jsem tam mohl na ty flinty zahrát .... Ovčáci čtveráci ....
Super no tak pane Varga tuhle flintu si asi nevezmu ... Proč ??? Ta flinta má 50% od Anschutz ... no na papíru je to napsané to je fakt ....
Varga ... číím střílíte ? Radši jsem trošku mlžil ...
No Cz200 na 50 metrů třeba holuby a na 70 metrů brokové patrony ...
Tolik k zvukomalebnému výstřelu a k panu Vargovi.
Říkal jsem si že pokud budou mít všechny stejnej zvuk, že bude laděná hlaveň jako že stejná amplituda rezonance výstřelu .... No nebyla. Osobně tu pušku moc nemusím jel jsem se na ni podívat kvůli zájmu kamaráda a jestli jsem neměl tenkrát v Milovicích slyšiny no neměl.
Dnes proběhla návšteva u Vargy - důvodem bylo zakoupeni Steyra.
Dobrý den tak jsem tady - ano dobrý den už na Vás čekám tady je poslední kousek Steyra čeká jen na Vás - můžu si vystřelit ??? Samozřejmně tady na ten plech to je na střelbu v místnosti ... bzzzzzink --- jéje ta vzduchovka nějak vybruje nebo co ????
Né to byl ten plech ... ne nebyl ... byl ... tak co ji ozkoušt venku ???
Hmmmmmm
Tak jo tak tedy půjdeme ven .... Bzzzzzink ... jéje ta puška vibruje a plech tu není !!!
No tak já přinesu další ... Ale vždyt už tahle byla poslední a čekala na mne ? No já mám ještě další ....
OK přinesl 5 Steyru ...
Bzzzzzzzzzzzzink
Bzzzzzzink
Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzink
Bzzzink
Bzzzzzzzzink
super tak ještě jeden kus bzzzzzzzzzzzzzzzink.....
Lidi já mit ještě o trošku lepší sluch tak jsem tam mohl na ty flinty zahrát .... Ovčáci čtveráci ....
Super no tak pane Varga tuhle flintu si asi nevezmu ... Proč ??? Ta flinta má 50% od Anschutz ... no na papíru je to napsané to je fakt ....
Varga ... číím střílíte ? Radši jsem trošku mlžil ...
No Cz200 na 50 metrů třeba holuby a na 70 metrů brokové patrony ...
Tolik k zvukomalebnému výstřelu a k panu Vargovi.
Říkal jsem si že pokud budou mít všechny stejnej zvuk, že bude laděná hlaveň jako že stejná amplituda rezonance výstřelu .... No nebyla. Osobně tu pušku moc nemusím jel jsem se na ni podívat kvůli zájmu kamaráda a jestli jsem neměl tenkrát v Milovicích slyšiny no neměl.
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
h
zeptám se hodně hloupě, co muže zpusobit tak divný zvuk a muže to být na škodu? myslím ohledně přesnosti
Bushnell Elite 3200 4-12x40AO osnova Ballistic + HW77 4,5mm http://forum.gunshop.cz/download.php?id=6556
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
No přesnost co jsem viděl na vlastní oči byla cekem strašidelná ... a nešlo o to že jsem ji měl vruce jen na 10 ran ( musel ybch to nabušit na jedno místo ) Tten zvuk je strašnej fakttt bzzzzzzink.
f
tak to je dost blbé, hlavně když za to chtějí už docela dost peněz....
Bushnell Elite 3200 4-12x40AO osnova Ballistic + HW77 4,5mm http://forum.gunshop.cz/download.php?id=6556
Páni urobte stým Alexxxusom niečo dajte sem nástreli Pán BMW a Martin vlastníci nádhernej a presnej pušky. Určite je presná ako uvádzaju ved aj prví strelec sponzorovaní spoločnostou JSB vlastní STEYR-LG 100 a tá bude natom s presnostou tak isto ako STEYR-LG 110 FT šak su rovnake.
Alexxxus stým zííííínk máš pravdu ale pri tejto puške ide hlavne o presnosť tak ako to je aj u tvojuj nádhernej puške Air Arms EV2 MK II dám ruku do ohna že keby tvoja Evička má taký istý zvuk vôbec by ti to nevadilo ale oto nejde Oto sedi doma.
A ako si to myslel stou hroznou presnostou to ako neberieš do úvahy usadený prach v hlavni a kopu iných vecí. Alebo si skúšal už zabehnutú pušku? Každopádne mne sa lúbia čo sa vzhladu týka aj STEYR aj Evička
jedinu nevíhodu má Evička nedá sa na počkanie nastavovať výkon alebo len otom neviem tod sjo.
Alexxxus stým zííííínk máš pravdu ale pri tejto puške ide hlavne o presnosť tak ako to je aj u tvojuj nádhernej puške Air Arms EV2 MK II dám ruku do ohna že keby tvoja Evička má taký istý zvuk vôbec by ti to nevadilo ale oto nejde Oto sedi doma.
A ako si to myslel stou hroznou presnostou to ako neberieš do úvahy usadený prach v hlavni a kopu iných vecí. Alebo si skúšal už zabehnutú pušku? Každopádne mne sa lúbia čo sa vzhladu týka aj STEYR aj Evička
jedinu nevíhodu má Evička nedá sa na počkanie nastavovať výkon alebo len otom neviem tod sjo.
Minulosť: Umarex 850 4.5mm/ 5.5mm, Walther 1250 Dominator 4.5mm
Súčasnosť: Hatsan AT44 4.5mm
Súčasnosť: Hatsan AT44 4.5mm
Pružina? :-D
Hele, a není to náhodou pružinovka? 
Né teď vážně... Alexxxusovi jde o to, že například jeho Evička stojí o cca 10 000Kč míň a přesnost by měla být stejná a ten ošklivej zvuk nedělá... Jde o to, že když stojí 40 000Kč tak to už má být prostě vše v pořádku... CZ200S nedělá žádný ošklivý zvuk a to stojí "jen" 10 000Kč... Prostě za 40 000Kč musí být lepší kvalita (ve všem) než u pušky za 10 000Kč a to zatím nikdo nedokázal... (CZ200S je jen příklad)

Né teď vážně... Alexxxusovi jde o to, že například jeho Evička stojí o cca 10 000Kč míň a přesnost by měla být stejná a ten ošklivej zvuk nedělá... Jde o to, že když stojí 40 000Kč tak to už má být prostě vše v pořádku... CZ200S nedělá žádný ošklivý zvuk a to stojí "jen" 10 000Kč... Prostě za 40 000Kč musí být lepší kvalita (ve všem) než u pušky za 10 000Kč a to zatím nikdo nedokázal... (CZ200S je jen příklad)
Cogito ergo armatus sum.
h
no hlavně když sem viděl fotky EVA tak za tu cenu kvalita super a když za LG chtějí ještě další desítku, tak to musí být super mazlík, jasně že závodní speciály jsou ještě dražší, ale ty tu asi většinou nikdo nekupuje na blbnutí 

:-D
Rolničky, rolničky kdopak.....
Designově u mě vede 100% Evička, už i díky té libele a pěkné pažbě...

Designově u mě vede 100% Evička, už i díky té libele a pěkné pažbě...
Cogito ergo armatus sum.
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Fakt bez keců bejt těch flint 13 tak složim celou oktávu, ta puška je hezká ale to bude asi tak všechno. Za 40 hadrů nechci zvonkohru a mlže být přesná jak chce, a přesvedčování že puška je z 50% Anschutz ve mně vyvolalo dojem že ji pan Varga prostě potřebuje prodat. Ta flinta je drahá, tahle puška má mít cenu tak 25 litrů za víc nestojí.
Jinak čekám na hafec super fotek od BMW a furt nic vážně se těším jak mně zacpe pusu tou horou kvalitních fotek - nástřelů a furt nic. Tedy abych se přiznal už ani ty fotky vidět nechci, stačilo mít v ruce to co jsem v ruce měl.
Ale jsem zvědavý na ty optiky chci něco lepšího na EVo.
Jinak čekám na hafec super fotek od BMW a furt nic vážně se těším jak mně zacpe pusu tou horou kvalitních fotek - nástřelů a furt nic. Tedy abych se přiznal už ani ty fotky vidět nechci, stačilo mít v ruce to co jsem v ruce měl.
Ale jsem zvědavý na ty optiky chci něco lepšího na EVo.
-
Spytam sa tych,co ju v ruke mali, ze co moze robit to bziiink.....aj ked je blbe sa vrtat vo flinte za XY penazi, u ktorej clovek predpoklada ze bude dokonala, ale myslim si, ze vinnik sa da najst a odstranit.
Haenell 312, cakam na nove voditko.....
Hatsan 125 uprava diopter
Umarex 850 AirMagnum+ custom tercova pazba + GP 3,5-10x40 (Airsoft kopia Leupold, ale nástrel drží a obraz je slušný)
Zháňam jednoranný nabíjač pre U850.
Hatsan 125 uprava diopter
Umarex 850 AirMagnum+ custom tercova pazba + GP 3,5-10x40 (Airsoft kopia Leupold, ale nástrel drží a obraz je slušný)
Zháňam jednoranný nabíjač pre U850.
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
No nalezeni toho bzink je jednoduché , vytáhneš flntu z obalu ... je pěkná duralová nasadíš pažbu , vytáhneš kartuši, nafoukneš , nabiješ , zamíříš , vystřelíš , jo zapomněl jsem dáš si špunty do uší
No prostě rezonuje , takže zbývá než vypodložit všechno gumou ... nebo doject do krámu a vrátit ji , nebo ji radši vůbec nekoupit .... musí jít hodně na dračku ...
Viz , čekám jen na Vás mám tu poslední kus ... no tak aj ještě něco ze skladu přinesu... mně by zajímalo jakej je nákup téhle flinty u výrobce ... že to cpe každej prodejce jako dobrou věc ... tam musí být marže jako kráva.
Ono nejen že rezonuje ten monoblok duralu - a hlaveň - ono i pocit přepuštění vzduchu systémem kánalku je slyšet ... Alespň já to slyšel.
A že pušku používá přední střelec podporovaný firmou JSB ( tedy nevím kdo je tím myšlen ) Určitě bude mít ten samej modej a kus kterej nikdo netunil ?
A je pravda Evo stalo o 25% méně a nerezonuje a střílí báječně , jedinej problém byl způsoben tím že jsem četl návod až když bylo pozdě.

Viz , čekám jen na Vás mám tu poslední kus ... no tak aj ještě něco ze skladu přinesu... mně by zajímalo jakej je nákup téhle flinty u výrobce ... že to cpe každej prodejce jako dobrou věc ... tam musí být marže jako kráva.
Ono nejen že rezonuje ten monoblok duralu - a hlaveň - ono i pocit přepuštění vzduchu systémem kánalku je slyšet ... Alespň já to slyšel.
A že pušku používá přední střelec podporovaný firmou JSB ( tedy nevím kdo je tím myšlen ) Určitě bude mít ten samej modej a kus kterej nikdo netunil ?

A je pravda Evo stalo o 25% méně a nerezonuje a střílí báječně , jedinej problém byl způsoben tím že jsem četl návod až když bylo pozdě.
- Sidewinder
- Kontaktovat uživatele:
S tim Steyrem jsem si take vystrelil a ten zvuk potvrzuji, mozna se nekomu celokovova flinta libi ale podle mne .. drevo je proste drevo. Kdyz jsem tuhle strilel z malorazky v te skeletove pazbe z jakehosi hliniku, take to melo uplne jiny zvuk s dost velkym rezonovanim .. dela to proste ta pazba..
Ohledne BMW bych se moc netesil - psal mi pred casem SZ o tom, jak jsem mohl napsat takove kraviny v recenzi o FX Gladiatorovi .. a kdyz jsem ho pozadal o konkretni namitky, prislibil mi jich hromadu a zatim nenapsal nic..
Ohledne BMW bych se moc netesil - psal mi pred casem SZ o tom, jak jsem mohl napsat takove kraviny v recenzi o FX Gladiatorovi .. a kdyz jsem ho pozadal o konkretni namitky, prislibil mi jich hromadu a zatim nenapsal nic..