Nikko Stirling 12x50
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
MilDot
Ještě mám otázku k tomu MilDotu. Provedení tedy pěkné, tenký, dost dotů, ale jak tedy ty rozměry? Je to tak jak je popsané na tom obrázku? Chci si pro zatím udělat takovej nějakej papírek abych si to časem zapamatoval
Ale nevěděl jsem si rady s těma rozměrama označenýma ? a písmenko, budu rád, když někdo doplníte 
Tady obrázek:

Tady obrázek:

Cogito ergo armatus sum.
-
No nieje ta protislnecna clona trochu extremna, vsak sa musi blbo liezt do zaveru pri zakladani diabolky.
Haenell 312, cakam na nove voditko.....
Hatsan 125 uprava diopter
Umarex 850 AirMagnum+ custom tercova pazba + GP 3,5-10x40 (Airsoft kopia Leupold, ale nástrel drží a obraz je slušný)
Zháňam jednoranný nabíjač pre U850.
Hatsan 125 uprava diopter
Umarex 850 AirMagnum+ custom tercova pazba + GP 3,5-10x40 (Airsoft kopia Leupold, ale nástrel drží a obraz je slušný)
Zháňam jednoranný nabíjač pre U850.
Sundat
Kdyby mi v budoucnu vadila tyk ji jednoduše odšroubuji, dnes jsem dal jen jeden výstřel a diabolka tam šla dát celkem OK 

Cogito ergo armatus sum.
No ta optika je fakt olbřímí.
Tu clonu sundej, stejně je to nanic.

Tu clonu sundej, stejně je to nanic.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Tak když koukáš proti sluníčku tak ti pomůže tak svářečská kukla. Jde o to že když koukáš do puškohledu a slunce ti svítí lehce zleva nebo zprava a paprsky dopadají přímo na čočku objektivu tak je to v optice vidět a hází ti to takové duchy.
Sluneční clona ti vlastně vytváří takový tunel aby ti paprsky jdoucí z boku neměli možnost se dostat až na čočku objektivu.
Sluneční clona ti vlastně vytváří takový tunel aby ti paprsky jdoucí z boku neměli možnost se dostat až na čočku objektivu.
Daystate Wolverine 2
Air Arms ProSport
Slavia 631
Air Arms ProSport
Slavia 631