Jen o vzduchovkach

Vše o vzduchovkách, plynovkách, aisoftu a popřípadě i paintballu.

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz

Odpovědět
_Stalker_
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od _Stalker_ » 06 led 2009 08:19

Stejné podmínky pro každého?
Byl jsi na srazu?!
Co dva lidi, tak jina vzduchovka. Prehanim, ale chci tim jen rict, ze neni 16J QB jako 16J HW. Stejne jako 16J HW jako 16J EVO.

Napad dobrej, proc ne. Ale na srazu se nesoutezi, spis je to pokec a relax. Proto kluci vymejsli organizovani FT.

Napad je jedna vec, realizace druha. Tim chci rict, ze pokud se do toho obujes, tak se vzdycky lidi najdou.

risopepi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od risopepi » 06 led 2009 09:08

To pem

Na takých stretnutiach nejde o to, aby sa súťažilo a ani si to neviem predstaviť, ako aj _Stalker_ píše, nedajú sa zabezpečiť stejné podmienky. Podľa mňa by to pokazilo celú atmosféru zrazu, lebo tam ide o niečom celkom inom. Nemá každý možnosť si zaobstarať viactisícové vybavenie, ale keď príde na také podujatie,sa cíti medzi seberovnými, a má možnosť ohmatať, vyskúšať viac druhov vzduchoviek, ku ktorým by sa inak nedostal, a pri večerných debatách sa môže podeliť zo skúsenosťami ostatných. Žiadna súťaž sa do toho nezmestí, ale aj tak to má svoje čaro. Súťaž je iná kategoria, ale to treba zvlášť zorganizovať, oddelene od takých stretnutí.
Alpha Whisky Romeo
(Allah's waiting room)

http://www.risopepi.sk/index.php?page=galeria
Barys

Příspěvek od Barys » 06 led 2009 12:03

Jen dodám,že na srazech střílíme i na vzdálennosti přes 100 m .Jestli chceš organizovat soutěž,nikdo zde ti v tom nebrání,ukaž se a my rádi přijedem. Teď připravujem něco mezi FT a HFT ,tak připrav LDS (long distance shooting).
risopepi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od risopepi » 06 led 2009 13:37

Na zrazoch aj my strielame na 100 m ( kto má nato), ale len zo zábavy, alebo zo zaujímavosti.
url=http://img1.imgup.eu/DSC_1423.JPG]Obrázek[/url]
url=http://img2.imgup.eu/10.jpg]Obrázek[/url]
url=http://img3.imgup.eu/2008.jpg]Obrázek[/url]
Alpha Whisky Romeo
(Allah's waiting room)

Alexxxus
Odborník na vzduchovky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alexxxus » 06 led 2009 13:50

Byl bych pro zalozeni federace LSD ... Long Shoting Destination .... Barysku nevadí ??? mně se ten název líbí mnohem víc ...
Sorry za OT
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.

http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Spectre86

Příspěvek od Spectre86 » 06 led 2009 14:00

risopepi:
pekne prostredie na zraz, opusteny lom je idealny, ked je uz dlhsie nepouzivany a zarasta....u nas mame tiez taky, lenze akysi dobrak si tam nelegalne postavil farmu, tu potom dodatocne zlegalizoval, takze uz to nieje vhodny pozemok. Skoda ze do RS to mam tak daleko....
Haenell 312, cakam na nove voditko.....
Hatsan 125 uprava diopter
Umarex 850 AirMagnum+ custom tercova pazba + GP 3,5-10x40 (Airsoft kopia Leupold, ale nástrel drží a obraz je slušný)
Zháňam jednoranný nabíjač pre U850.
pem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pem » 06 led 2009 16:11

HFT, pokud se podaří zorganizovat, bude určitě zajímavé. Ale i tam se používají různé typy a značky vzduchovek a kromě toho jsou jinak podmínky pro všechny stejné.
Nemíním nic organizovat, chtěl jsem jen na toto nebo podobné tema rozjet diskuzi. Neměl jsem na mysli přímo nějakou soutěž. Slovo "soutěž" není to pravé. Spíš by se hodilo "zábava", nebo "střelba trochu jinak".
Co se týká vašich srazů, zatím jsem nebyl na žádném. Tohoto fora se zůčastňuji několik měsíců a mám zatím jen jednu vzduchovku. Bylo by dobré, kdyby jste o srazech uvedli více, kde přesně jsou, termíny, galerie apod..

To Alexxxus - odmlčel ses o své AA Pro-Sport. Nic novějšího nemáš, další zkušenosti, jak jsi spokojen ...
risopepi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od risopepi » 06 led 2009 16:13

To Spectre 86

Veď celá republika je malá ! :lol:
Ale vážne, keď sa dáte do kopy traja-štyria tak to neni ani také nákladné, a jeden dobrý víkend si môžeš dopriať. To ostatné sú len výhovorky!
Alpha Whisky Romeo
(Allah's waiting room)

risopepi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od risopepi » 06 led 2009 16:16

Alpha Whisky Romeo
(Allah's waiting room)

pem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pem » 06 led 2009 18:26

Ať čtu cokoli - gdekoli, stále se opakují stejné jména - Kubajzz, Alexxxus, Barys, Milius, Silencer ... atd..
Zřejmě mají to štěstí, že všichni žijí ve stejné oblasti (asi Praha) a tak se forum točí jen kolem nich včetně srazů a možnosti si zastřílet. Asi mají vše u ruky. Já jim to nezazlívám, mají prostě kliku anebo jsou iniciativnější a všichni ostatní se jen vezou.
Ptám se všech těch ostatních - já jsem z Brna - kde máte vy všichni nějaké své místečko pro své střílení na Moravě, v okolí Brna, Třebíče, Jihlavy či Vysočiny? Podělte se s ostatními, ať nemusíme jezdit až kdovíkam. Jak a kde získáte nové zkušenosti nebo je sami můžete předat? Samozřejmě celostátní sraz je pak něco jiného.
kesi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kesi » 06 led 2009 20:26

Alexxxus píše:Byl bych pro zalozeni federace LSD ... Long Shoting Destination .... Barysku nevadí ??? mně se ten název líbí mnohem víc ...
Sorry za OT
VŽDY PŘIPRAVEN!! :shock: Obrázek JOKE!! :wink:

risopepi: moc pěkné fotky :)
AA TX200 HC 5,5 FAC & EO HELIX 6-24X50 SFP APR-1C MRAD
milius

Příspěvek od milius » 07 led 2009 00:15

...............
Naposledy upravil(a) milius dne 13 čer 2009 14:31, celkem upraveno 1 x.
pem
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pem » 07 led 2009 07:45

Milius - díky za odpověď, pak by chtělo včas znát termín
SRŠEŇ

Příspěvek od SRŠEŇ » 07 led 2009 12:47

pem -Mě osobně ten tvůj nápad zajímá. Nevidím jedinej důvod, proč to neupravit na větrovku, vzduchovku. Snížej se vzdálenosti a je to. Ale spousta vzduchovkářů čeká jen na to s čím přijde ten druhej a další čekají na to, jestli tomu dají požehnání ty dva nejvyšší. Nehledě na to, že někteří nechtějí soutěžit.
Přesně tak, jak píše milius.
Jsou velký srazy, které jsou dlouhou dobu včas zveřejněny ( Vzduchovkové akce ). Byl jsem už na nějakých srazech. Sjedou se na ně lidi ze všech krajů. Debatuje se o všem možném. Každý si prohlédne, omaká, vyskouší to, co ho zajímá ( buhužel poslední trend se ubírá na jednu HW 100 ).
Jinak většina střílí na kostky cukru, sirky, on-line terče a poslední dobou sklopné terče. Pár vyjímek na to, co najde. A vzdálenost terčů se pohybuje podle optiky, vzduchovky či větrovky do 50m, někteří jedinci vyjímečně do100m. Vládne dobrá nálada a je to krásně ztrávený den. Ale mě osobně tam chybí to soutěžení. Tam by se ukázalo, kdo je jakej střelec. Zatím se soutěží v tom, co jsi kdo koupí, ale uplatnění pro to nemá. Myslím, že je velká škoda střílet s dobrou větrovkou pouze na kostky cukru.
Omlouvám se případným osobám, kterých se to dotklo. Pouze jsem napsal to co jsem viděl a můj názor.
Barys

Příspěvek od Barys » 07 led 2009 14:02

Většinou se to domlouvá,kde je vhodné místo a nejvíce lidí to má nejblíže.My budem jen rádi,když se vás domluví několik na moravě a zorganizujete setkání,nebo i větší sraz.Na sraz věřím,že by přijeli i lidé od nás.Problém je čas a něco org. je právě na ten čas náročné.Tento rok,ale nějaká soutěž proběhne a kdo ji bude organizovat,zase nás pár.Takže nás se vaše příspěvky vůbec nedotkli naopak ukázali,že máte zájem,tak projevte iniciativu zorganizujte něco a je spokojenost na obou stranách!
Jinak jsem na chatu založil téma organizace ft závodů ,tak je lepší pokračovat tam.Zde jsme totiž OT
Odpovědět