Regul?tor pro CZ 200S
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
Reguluje stále, jen čas na výrobu dalších zatím nebyl a hlavně se snažím o dokonalost, takže chci aby ty kusy které bych poslal ven neměli sebemenší problém, jelikož nechci nikomu dávat nějaké polotvary. Chápu, že některé jsem nalákal moc brzy, sám sem myslel že to hned vyrobím, ale nastali časové komplikace(nejedná se přimo o regulátor, ale o moji osobu) Tímto se zpětně omlouvám. Teď už nechci nic slibovat, ale rozhodně sem na Vás nezapomněl.
Dam navrh. Vypusti nejake za nizsiu cenu. Mne pojde prvy a budem ti robit verneho testera az kym mi CZ200 nezapecie! O celom fungovani budem pravidelne informovat. 

Grand Power K100 9mm
TOZ 35 .22LR
IŽ-35/Walther .22LR
Haenel SUHL 150 laminated, pilar bedding, Harris 6-9
Steyr LP 10
S.P.A. P10, 5,5mm
TOZ 35 .22LR
IŽ-35/Walther .22LR
Haenel SUHL 150 laminated, pilar bedding, Harris 6-9
Steyr LP 10
S.P.A. P10, 5,5mm
regulátor
To Altaros: Taky bych měl zájem, postavil jsem se do fronty 

-
-
Best
Je to tak lepší, pak by mu akorát někdo mohl zbytečně vynadat...
S časem je to špatný no
S časem je to špatný no

Cogito ergo armatus sum.
-
-
Regulátor dávkuje stejné množství. Tudíž se navyšuje konzistence střel. Takže i přesnost.
Co se týká montáže regulátorů do vzduchovek od výrobce - cena by byla o něco vyšší a už by nemohly konkurovat jiným značkám.
Třeba CZ 200s je to taková rychlokvaška na které si CZUB neumí dát záležet. A stačilo by tak málo. Ani náhradní věci na ni nejsou a kdyžtak kurňa drahý. Natož, aby tam dávaly regulátor.
A za ty peníze ji jednoznačně konkuruje BSA, které je propracované, přesné a finančně dobré.
Co se týká montáže regulátorů do vzduchovek od výrobce - cena by byla o něco vyšší a už by nemohly konkurovat jiným značkám.
Třeba CZ 200s je to taková rychlokvaška na které si CZUB neumí dát záležet. A stačilo by tak málo. Ani náhradní věci na ni nejsou a kdyžtak kurňa drahý. Natož, aby tam dávaly regulátor.
A za ty peníze ji jednoznačně konkuruje BSA, které je propracované, přesné a finančně dobré.