Nikko Stirling 12x50
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Tak nějak moc jsem to nezkoušel odšroubovat, ale jen tak lehce a nešlo to, ani to nevypadalo, že by to bylo šroubovací, možná to je ale na závitu, nevím...
BTW: Na jaký optice od Nikka? Na tý Tvojí nový?
BTW: Na jaký optice od Nikka? Na tý Tvojí nový?
Cogito ergo armatus sum.
Nevím zda něco nezměnili, ale nulovat to můžeš po stranách komínku jsou 3 imbusové červíky, které když vytáhneš tak můžeš pootáčet stupnicí, aniž bys klikal a tak ji můžeš vynulovat, bez toho by to bylo dost nanic.
Jinak gratuluji ke koupi a přeju ti ať seš s ním spokojený stejně jako já a ať si louží minimálně tak dlouho jako mě (2,5roku a žádný problém)
Jinak gratuluji ke koupi a přeju ti ať seš s ním spokojený stejně jako já a ať si louží minimálně tak dlouho jako mě (2,5roku a žádný problém)
Děkuji za
Děkuji za přání, také doufám 
Já tam asi žádné červíky nemám, mohl bys dát prosím foto, jak je tam máš? To by se mi taky líbilo...

Já tam asi žádné červíky nemám, mohl bys dát prosím foto, jak je tam máš? To by se mi taky líbilo...
Cogito ergo armatus sum.
Koukni se sem
http://www.nikkostirling.com/Content/Pl ... teater.htm
a dej si tam 12x50 a na horním komínku je vidět takovej otvor, tak ty tam sou 3 po 120 stupních od sebe. V každém je červík a když se povolí tak lze s komínkem volně pootáčet a tím můžeš nastavit stupnici do nuly po té co sis nastřelil třeba na 30m. Je mi divné, že by udělali nový model bez nich, jelikož to je výrazný krok z5.
http://www.nikkostirling.com/Content/Pl ... teater.htm
a dej si tam 12x50 a na horním komínku je vidět takovej otvor, tak ty tam sou 3 po 120 stupních od sebe. V každém je červík a když se povolí tak lze s komínkem volně pootáčet a tím můžeš nastavit stupnici do nuly po té co sis nastřelil třeba na 30m. Je mi divné, že by udělali nový model bez nich, jelikož to je výrazný krok z5.
buuuu
Já to tam vážně nemám
Je tam jen jedna taková dírka, která je ale jakoby něčím zalitá-zakapaná, něco jako je na paralaxe. Jinak tam mám ještě dvě takový minidirky, který jsou už na stupnici-na přelomu mezi stupnicí a tím "zdrsněním". Tady jsem se pokusil o foto, nic moc, ale dírky by tam měli být vidět. Nevíte někdo na co jsou ty malé dirky?
Malé dírky:

A tady je ta velká-zalepená:

BTW: Délka optiky je cca 39cm a s nasazenou sluneční clonou je to dokonce 52cm

Malé dírky:

A tady je ta velká-zalepená:

BTW: Délka optiky je cca 39cm a s nasazenou sluneční clonou je to dokonce 52cm

Cogito ergo armatus sum.
Chjo
Tak nic no, nešlo mi to vytahovat. Tak malinkej imbus nemám a ani jsem nikde neviděl
Je to škoda že mi to nejde, bylo by to dobrý no...

Cogito ergo armatus sum.
Návod
2jari:A máš něco v návodu? Já mám takovej ten moc obecnej návod ve kterým není nic moc napsáno 

Cogito ergo armatus sum.