Příspěvek
od pem » 06 led 2009 08:08
Nemyslel jsem nic jiného, než to o čem jsem psal.
Je přece úplně jedno, zda nějaká střelecká soutěž se jmenuje tak či onak, zda je určena pro zbraně, které mají 1000 J nebo 16 J. Jde jen o to, jak si zastřílet a střílení spestřit, zasoutěžit mezi sebou, atd.. A samozřejmě pravidla přizpůsobit na vzduchovku či větrovku, včetně terčů a vybavení.
Vy všichni skalní jedinci tohoto fora se scházíte a střílíte mezi sebou, ukazujete své miláčky a porovnáváte je a handrkujete se mezi sebou, kdo má lepší vzduchovku či větrovku, optiku, střelivo apod.. Tak mě řekněte co je špatného a směšného na tom, když by se soutěžilo (nebo alespoň vyzkoušelo) střílet nějakou upravenou střeleckou soutěž určenou pro zbraně daleko výkonější než jsou vzduchovky.
Pro vzduchovky by se toto samozřejmě muselo přizpůsobilo. Myslím, že by to bylo zajímavější, než střílet na plechovky nebo kostky cukru. Byla by daná pravidla, dané terče, dané a povolené vybavení, vzdálenosti a polohy, stejné podmínky pro každého.
Byla to čistě jen moje úvaha a bláhově jsem se domníval, že by to mohlo někoho zajímat.
Asi ne ...