Jen o vzduchovkach
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Určitě se tu o tom už psalo , seznam dravců s pákovým natažením co mohou nabít s diabolkou i prst.
http://www.airguns.pl/porady-sprzet-obcinaczka-palcow

http://www.airguns.pl/porady-sprzet-obcinaczka-palcow
CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
DU-10 Condor, HDR 50 , Chiappa SAA , rev.Rex L 4", Alfa 441,Slavia 631
Walther Sportmodell,H.S.model 21F, Buck Trail Flint 48
prak s gumou č.6
prak s gumou č.6
-
Tak slavna B3 to teda nieje, http://nasze-wiatrowki.pl/viewtopic.php ... sc&start=0, skor mi pripomina jednoho z tych turkov,co tu ponukal Aeron. Zaver je rieseny zaujimavym otocnym blokom nezavislym na natahu pruziny,takze seknutie prstov urcite nehrozi.
Haenell 312, cakam na nove voditko.....
Hatsan 125 uprava diopter
Umarex 850 AirMagnum+ custom tercova pazba + GP 3,5-10x40 (Airsoft kopia Leupold, ale nástrel drží a obraz je slušný)
Zháňam jednoranný nabíjač pre U850.
Hatsan 125 uprava diopter
Umarex 850 AirMagnum+ custom tercova pazba + GP 3,5-10x40 (Airsoft kopia Leupold, ale nástrel drží a obraz je slušný)
Zháňam jednoranný nabíjač pre U850.
Cus,
doufam ze to nebude moc velke OT,ale samostatny topic na prodejce vzduchovek jsem nenasel tak napisu sem.
Poradte mi prosim nekdo,kde v PU,HK,Jaromeri,Usti nad Orlici a nejakem tom okoli sidli slusny prodejce vzduchovek a prislusenstvi.Idealne aby mel Hatsany nebo Gamo,zitra jedu lehkou turistiku po tech mestech tak bych se chtel kouknout do peknyho obchodu a popripade utratit nejakou tu korunu...
Diky za info
doufam ze to nebude moc velke OT,ale samostatny topic na prodejce vzduchovek jsem nenasel tak napisu sem.
Poradte mi prosim nekdo,kde v PU,HK,Jaromeri,Usti nad Orlici a nejakem tom okoli sidli slusny prodejce vzduchovek a prislusenstvi.Idealne aby mel Hatsany nebo Gamo,zitra jedu lehkou turistiku po tech mestech tak bych se chtel kouknout do peknyho obchodu a popripade utratit nejakou tu korunu...
Diky za info
pomoooc
Ahoj jsem tady nový,nejste někdo z Českých Budějovic,nebo aspon z budějovického kraje?Díky za odpověd!!!!!
Ve Střelecké revue 1/2009 je članek o vzduchové pistoli Webley Tempest, kde se mimo jiné píše: Podle posledních informací musela firma Webley & Scott výrobu těchto vzduchových pistolí přerušit, protože jejich celková délka nedosahovala minima stanoveného opět zpřísněnými britskými předpisy pro krátké zbraně.
Výrobce to vyřešil tak, že nejnovější modely mají zadní část prodlouženou mohutným lichoběžníkovým nástavcem s drážkou pro montáž zaměřovacího dalekohledu.

Výrobce to vyřešil tak, že nejnovější modely mají zadní část prodlouženou mohutným lichoběžníkovým nástavcem s drážkou pro montáž zaměřovacího dalekohledu.
CZ200 .177 , SPA M16 .25 , Hatsan Invader auto .25
prak s gumou č.6
prak s gumou č.6
JJ
Podívej se do threadu o HW97k... Já jsem ji objednal a se vším všudy mě vyjde na 335Euro, včetně pošty, pružiny (exportfeder), těsnění pístu i těsnění hlavně, je v tom i pošta
A budeš to mít o dost lepší než nějaký GAMO nebo HAFTAN 

Cogito ergo armatus sum.
Můžeš
Tak platit můžeš jen převodem či co (toto zaařizoval známí) objednal jsem v pondělí a zítra nebo pozítří by to mělo přijít snad 

Cogito ergo armatus sum.