St?eleck? videa
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Příroda je drsná,
on když lev žere gazelu tak to taky nedělá extra něžně.
Kosatky vyžírají třeba jen břicha lachtanků, protože jim nejvíc šmakujou.
I lidi žrali lidi od pradávna.
A kde si asi myslíš, že se v regálech obchodů bere maso?
Myslet si že se prostě objevuje je nejhorší zločin, člověk musí přijmout tu smrt - smrt zvířete - které nedobrovolně a násilně umřelo, aby mohlo bejt v hypermarketu maso.
Člověk maso potřebuje a má ho jíst, tím spíš by si měl uvědomovat kde se to maso bere. Když si to uvědomíš, je prostor pro slitování.
on když lev žere gazelu tak to taky nedělá extra něžně.
Kosatky vyžírají třeba jen břicha lachtanků, protože jim nejvíc šmakujou.
I lidi žrali lidi od pradávna.
Myslet si že se prostě objevuje je nejhorší zločin, člověk musí přijmout tu smrt - smrt zvířete - které nedobrovolně a násilně umřelo, aby mohlo bejt v hypermarketu maso.
Člověk maso potřebuje a má ho jíst, tím spíš by si měl uvědomovat kde se to maso bere. Když si to uvědomíš, je prostor pro slitování.
Naposledy upravil(a) epetr2008 dne 11 pro 2008 22:11, celkem upraveno 2 x.
Nezabiješ a cti otce svého asi v koránu nemají a takto to dopadá.
http://s286.photobucket.com/albums/ll93 ... ddingg.flv

.
epetr2008 : Napsal:
Myslet si že se prostě objevuje je nejhorší zločin, člověk musí přijmout tu smrt - smrt zvířete - které nedobrovolně a násilně umřelo, aby mohlo bejt v hypermarketu maso. Atd...
Zajic:
Tady je videt, ze asi do me uplne vidis
Takove blbosti si pis nejakemu diteti, co se pta kde se vzalo maso?To snad uz neni asi ani mozne!!! Ke zbytku je zbytecne se vyjadrovat
Ja jen napsal, ze je mi toho hrosika lito
Nic vic, ani nic min. Hned me melo dojit, ze jsou tady takovi, co mi budou delat prednasku, jak jde zivot, kde se bere maso atd...
Myslet si že se prostě objevuje je nejhorší zločin, člověk musí přijmout tu smrt - smrt zvířete - které nedobrovolně a násilně umřelo, aby mohlo bejt v hypermarketu maso. Atd...
Zajic:
Tady je videt, ze asi do me uplne vidis

Ja jen napsal, ze je mi toho hrosika lito

.
epetr2008 :
Mektej si co chces? atd..
Vis, on je rozdil v tom, ze tady z toho hrocha udelali jehelnicek, a dlouho trvalo nez umrel. Kdesto slepici, useknes hlavu a je to bez takoveho utrpeni.
Ale je zbytecne to vysvetlovat takovemu frajerovi jako ses Ty, kdyz stejne nepochopi podstatu toho co sem tim myslel.
Proste je mi jasne ze tady chces vypadat jako velky drson, preci nosis zbran tak krev atd jsou samozrejmosti..
Mektej si co chces? atd..
Vis, on je rozdil v tom, ze tady z toho hrocha udelali jehelnicek, a dlouho trvalo nez umrel. Kdesto slepici, useknes hlavu a je to bez takoveho utrpeni.
Ale je zbytecne to vysvetlovat takovemu frajerovi jako ses Ty, kdyz stejne nepochopi podstatu toho co sem tim myslel.
Proste je mi jasne ze tady chces vypadat jako velky drson, preci nosis zbran tak krev atd jsou samozrejmosti..