Jen o vzduchovkach
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Střelba v sedě s oporou o ruku nemusí bejt nutně horší. Z měkkýho se střílí líp. Z bagu nastřílíš většinou líp než z harrisek. Zase jsem střílel o 7m dál. Chtěl jsem jen podotknout, že na flintu za x peněz s ohromným výkonem je to spíš slabý
Pokud neveříš nástřelu o.k ale já nemám potřebu sem dávat terče propíchaný tužkou. Ten svůj terč neprezentuju jako nějakej super nástřel, byl to prostě jeden z těch, co se celkem poved. Konzistenci potřebuju ještě poladit a určitě se to ještě zlepší.

Vidím, že se pořád nemůžeš rozhodnout. Ale za tuhle cenu je jasná volba Hatsan 100 X torpedo: http://www.colosus.cz/zbrane/vzduchovka ... cal-4-5mm/
Pro mluví: pevná hlaveň, solidní výkon (klidně bych ji koupil i v 5,5 mm, ale to pouze proto, že mám pro 5,5 mm slabost), vyvýšená lišta pro puškohled. Navíc lze sehnat i originální pružina pro plný výkon. Tlumič si ovšem musíš někde sehnat. V téhle cenové relaci je to nejlepší, co můžeš pořídit. Pokud si budu pořizovat ještě jednu pružinovku, tak beru tuhle.
Pro mluví: pevná hlaveň, solidní výkon (klidně bych ji koupil i v 5,5 mm, ale to pouze proto, že mám pro 5,5 mm slabost), vyvýšená lišta pro puškohled. Navíc lze sehnat i originální pružina pro plný výkon. Tlumič si ovšem musíš někde sehnat. V téhle cenové relaci je to nejlepší, co můžeš pořídit. Pokud si budu pořizovat ještě jednu pružinovku, tak beru tuhle.
Pemovy terče
Zdravím,
ty Pemovy terče mně taky zaujaly , tak jsem se dnes s dcerou přemohl a v tom hnusném počasí něco pustil do " rukojmího " . S QB-78 ( a poloprázdným zásobníkem ) byly výsledky v té zimě na nic , s pístovkama bez optiky už nebylo pořádně vidět , tak až 634 s Deltou se dá jakž takž poslat na Gunshop ( vzhledem k podmínkám ) . Jinak jsou ty terče fakt dobré , díky Pemovi za " přenechání autorských práv " ...
Kutil .
ty Pemovy terče mně taky zaujaly , tak jsem se dnes s dcerou přemohl a v tom hnusném počasí něco pustil do " rukojmího " . S QB-78 ( a poloprázdným zásobníkem ) byly výsledky v té zimě na nic , s pístovkama bez optiky už nebylo pořádně vidět , tak až 634 s Deltou se dá jakž takž poslat na Gunshop ( vzhledem k podmínkám ) . Jinak jsou ty terče fakt dobré , díky Pemovi za " přenechání autorských práv " ...
Kutil .
Re: strelba na terc
...........
Naposledy upravil(a) milius dne 05 črc 2009 18:27, celkem upraveno 1 x.