prosimte kde jsi sehnal ty gumicky???shanim to uz delsi dobu.dikferin píše:tieto gumicky maju priemer tusim 1,7mm, alebo 1,8mm. akokolvek casto ich budes mazat, po par stovkach vystrelov ( teda do 500 vystrelov ) ich budes mat na cucky. vzhladom na to, ze aj ja pouzivam tento nabíjač a nehodlam pouzivat iny, nahradil som tieto gumicky gumickami o priemere 1,5mm. problem bol v tom, ze nedrzia na svojom mieste samé, tak som ich zvrchu zakápol sekundovym lepidlom. vyhoda je , ze maju trosku viac miesta, nabijanie diaboliek je uplne hladucké, diabolky drzia na svojom mieste uplne spolahlivo a co je najdolezitejsie......zatial vydrzali asi 1500 výstrelov bez badatelného poskodenia pri pravidelnom mazaní po strelbe. takze to zhrniem: nahrad povodne gumicky gumickami o priemere 1,5mm a nemusis nad tym maturovat po cca 400 vystreloch, ze co s tym
CZ200S
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
Hatsan 125 5,5
CZ200s 4,5 delta titanium 6-24x42
CZ200s 4,5 delta titanium 6-24x42
Volal jsem p. Klinskému a chtěl jsem objednávku na pažbu stornovat. Ale byl jsem ujištěn, že je pažba delší než původní a je jenom ze dvou kusů.
Tak jsem to nechal bejt. Dnes jsem si vyzvednul na poště balíček. Rozměry balíčku malé a váha 1,2kg
. Bál jsem se to doma rozbalit. Říkal jsem si, že ji tam zapomněly dát. Po chvilce váhání jsem balíček otevřel. Jestli to je ořech tak já jsem papež
. No nic jdeme dál. Po prohlédnutí pažby a předpažbí jsem zjistil asi 3 škrábance
. Předpažbí je ze dvou kusů
,ale aspoň je to uděláno tak, že to moc nejde vidět. Tak jsem si svoji cz200s odstrojil a chtěl jsem, ano chtěl osadit novou pažbou. Tady byl největší problém a to zádlab, který byl užší
tak jsem musel použít dláto. Nadával jsem jako špaček. Chvilka práce a bylo hotovo. Přitáhnul jsem šrouby a zkusil jsem nabít. Tady byl a je problém s páčkou závěru, která se dotýká pažby, tak že závěr nedozavřu
. Předpažbí je uchyceno na jeden šroub takže se předpažbí hýbe. Výřez na zásobník naštěstí byl hotovej.
Klady ( aspoň pro mě ) - Líbí se mi tvar, je hezčí než původní, drží se mi líp, je delší.

Klady ( aspoň pro mě ) - Líbí se mi tvar, je hezčí než původní, drží se mi líp, je delší.
Neviem ci sa to tu uz niekde nepreberalo, ja som to nenasiel, tak sa spytam.
Na tejto stranke http://www.fxairguns.cz/prislusenstvi/ su v ponuke tlakove nadoby. Nevie niekto, ci nahodou nepasuju aj na CZ200S ???
Na tejto stranke http://www.fxairguns.cz/prislusenstvi/ su v ponuke tlakove nadoby. Nevie niekto, ci nahodou nepasuju aj na CZ200S ???

Grand Power K100 9mm
TOZ 35 .22LR
IŽ-35/Walther .22LR
Haenel SUHL 150 laminated, pilar bedding, Harris 6-9
Steyr LP 10
S.P.A. P10, 5,5mm
TOZ 35 .22LR
IŽ-35/Walther .22LR
Steyr LP 10
S.P.A. P10, 5,5mm
Ee
Já ji sice nemám, ale co jsem viděl tlak. zásobník u bratrance, tak si myslím, že tam toto nepůjde, hlavně kvůli ventylu....
Cogito ergo armatus sum.
JJ
Jj, souhlasím s Alkajem, byla by to moc velá náhoda aby dva různí výrobci dělali to samé....
Cogito ergo armatus sum.
Ano mozem potvrdit, ze do CZ200 nepasuju. Dnes mi od nich prisiel mail, ze su vhodne na mnohe vetrovky, co su na trhu, ale na CZ200 nie
Ak by bol problem iba v tom ventile, ze by sa dali koncovky presrobovat z CZ200, aj tak je to "vyhra", ak sa tam nasadi ten najdlhsi zasobnik. Mozno sa mylim...

Ak by bol problem iba v tom ventile, ze by sa dali koncovky presrobovat z CZ200, aj tak je to "vyhra", ak sa tam nasadi ten najdlhsi zasobnik. Mozno sa mylim...

Grand Power K100 9mm
TOZ 35 .22LR
IŽ-35/Walther .22LR
Steyr LP 10
S.P.A. P10, 5,5mm
TOZ 35 .22LR
IŽ-35/Walther .22LR
Steyr LP 10
S.P.A. P10, 5,5mm
Zaměnitelnost dílů na větrovky je utopie, když se ani výrobci elektroniky nedokážou dohodnout např. na jednom standardu nabíječek, nebo datových kabelů. Mě by stačila větší pružnost CZUB - aby se třeba prodával ten delší tlakový zásobník, bylo možné koupit quickfill zakončení kartuše, prodával se regulátor atd.
Zasobnik z FX na CZ200
Asi před týdnem jem byl na výzvědách na mé nápady i u Aeronu, viděl jsem zsobnik a je to jiné. To je jen zásobník s aut. ventilem. U CZ200 je i davkovací ventil pro výstřel, který je u FX součástí zbraně. Rozdíl je i v průměru a typu závitu. Tak takle nic.