Uz to tu sledujem par hodin a uz mi neda neozvat sa
Musim sa zastat Miliusa, zatial z tej vasej debaty vychadza ako ten rozumnejsi... a hlavne neporusuje pravidla a zakony
Ty mankokapak si tu aj s cestou necely den, a zatial ani jeden tvoj prispevok nemal nejaky osoh pre toto forum, naopak, hadze na nas vzduchovkarov len tu najvecsiu spinu, co prispevok to bud porusovanie pravidiel, nepriamo nabadanie na porusovanie zakonov (pocnuc nedovolovanym ozbrojovanim, nepovolenymi doplnkami na zbrani... konciac porusovanim zakonov o ochrane prirody, priznaniu sa k pytliactvu, preukazovanie sadistickych a inych uchylnych chutok dokazovanim si svojej nadradenosti nad zverstvom okolo seba ich bezdovodnym strielanim a to aj druhov ktore je vyslovene strielat zo zakona ZAKAZANE, ano ten vrabec je podla zakona chraneny a to v CZ aj na SK)
Mozes mi a mozno aj ostatnym ludom tu na fore vysvetlit O CO SA VLASTNE SNAZIS?
Z toho co si napisal v podstate schvalujes zabijanie pre zabavu a dvihanie si vlastneho ega, mna by zaujimalo, ako by sa ti pacilo, keby niekto zacal strielat a lovit teba, aby si uspokojil svoje zvratene chutky? V podstate si sa sam zaradil na uroven vrahov a tyranov, ktori zabijaju ine tvory a medzi nimi aj ludi len tak zo zabavy...
Co mi je ale luto este viac, ze sa tu najdu este dalsi jedinci, co tvoje bezdovodne zabijanie schvaluju, tym sa vlastne tiez znizili na tvoju uroven
Ak mozem poprosit vsetkych, dobre si prestudujte zakon o ochrane prirody, polovnictve a dalsie pribuzne zakony, zistite ze na svojom pozemku nesmiete zastrelit ani len tu skodnu (ja viem hlodavce sa zvyknu tolerovat)... pokial nie ste clenom polovnickeho zdruzenia a nelovite vo svojej honitbe.
Som rad, ze sa vlastne takto verejne priznavate k svojim trestnym cinom, ono by to chcelo uz len pozbierat IP adresy, od providera si vyziadat mena a adresy a uz vas len pohodlne pozbierat prostrednictvom policie, svoje priznanie ste tu uz vlastne napisali. usetrili ste cas aj peniaze vysetrovatelom. gratulujem
mankokapak mal by som na teba prosbu, skus ma presvedcit o tom ze sa v tebe mylim a v buducnosti nez nejaky prispevok sem napises, pred jeho odoslanim si ho par krat precitaj, zamysli sa ci je v nom vsetko v poriadku s platnymi pravidlami, zakonmi a moralkou.
Verim totiz, ze si sem zacal prispievat bez toho, aby si si pravidla tohoto fora precital a ze nemas ani potuchy o platnych zakonoch.
Vecsina sa tu snazi nedavat pricinu svojim spravanim na nejake restrikcie zo strany statu a verim ze ani ty to nechces. Vies ono je sice pekne ze mas vzduchovku na zbrojak bez zbrojaku a strielas s nou mimo strelnicu aj ked by si nemal, ale preco na to upozornujes vsetkych okolo. Na tvojom mieste by som fakt o tom radsej mlcal, pretoze internet uz davno nie je anonymny...