Dnes jsem byl v mysliveckých potřebách a ptal jsem se tam (pán je příjemnej, sem tam každou chvíly takže už ví co má čekat

) na ty nože. MIKOV tam měl, i ten co jsem měl vyhlídnutej, za ten chtěl tuším cca 750Kč. No ale ptal jsem se ho na ty Wengry, tak mi je ukazoval, půjčil do ruky, no a asi mám vybráno

Jediný co mě mrzí je to, že u něj není v základu pouzdro(to jde i vydejchat, maj tam pouzdro na dokoupení z kůže, takovej luxus za cca 250Kč) a to, že ten co se mi líbí má v sobě navíc otvíráky 2 a tu pitomou vejvrtku

No ale zase tyto pro mě nedostatky vyvážil celkově ten nůž, čepel krásná, povrch se mi taky líbí (něco jako RealTree) a taky se mi líbí ta hlava té srny nebo co to má být

Nůž jako takovej má takový udělátko, že ho dobře otevře člověk i s prstama od barvy (rozumějte krve) nebo zamaštěnej od salámu

, nůž má pak i zpětnou pojistku, pojistka je zapracovaná jako logo Wengru po boku. Párák a pilka se dobře otvírá, ale nemá žádné udělátko ani pojistku. Zkusím pohledat na netu a pak ho sem šoupnu

Tak to vypadá, že půjdu do něj, cena cca 1 100Kč

Cogito ergo armatus sum.