Hosi, podla toho co sa tu popisalo to vyzera tak, ze ta fotka bude nakoniec fotomontaz, ze?

Neviem, podla mna ak niekto neuzna, ze to na fotke naozaj vyzera ako totalne vypadany vyvrt, podla portov a tvaru vyvrtu najskor z Glocka, tak sa nie je o com bavit. Argumenty typu "tož vašu piču jsem taky neviděl a věřim že ju máte", hmmm, no fakt super.
V mojom prvom komente k tejto teme som chcel povodne napisat nieco o tom, ze ak sa teraz vyroja tvrdi zastancovia Glockov, tak ze nech vychladnu, pretoze tu islo o nieco ine, a to o uznanie reklamacie trosku poskodeneho vyvrtu u Siga. Nasledne niekto spomenul, ze videl na fotke ovela horsie vyzerajuci vypadany vyvrt z Glocka s tym, ze dovozca ani vyrobca toto neuznavaju ako reklamaciu, co zdvihlo par ludom tlak, pretoze nikto este nic podobne na Glocku este na vlastne oci nevidel, ze ide o spinavu hlaven atd., cize si to autor fotky zrejme vymyslel alebo co. Toto sa asi neda nazvat inak ako fanatizmus, sice som sa velmi chcel tomuto slovu vyhnut, ale nejde to

Ak niekto nie je schopny pripustit, ze sa toto moze naozaj stat, tak ma ine slovo naozaj nenapada. Je to naozaj tak, ze Glock pusta do sveta len uplne bezchybne zbrane a nemoze sa stat, ze sa im nepodari vo vyrobe a naslednej kontrole odchytit nejaky ten smejd a dostane sa to potom na trh?
Tiez som este podobne poskodeny vyvrt nevidel, ale dal by som ruku do ohna za to, ze ta hlaven na fotke je
totalne skurvena. Je tazko povedat, ci je to sposobene nadmernym pouzivanim napr. striel s ocelovym plastom alebo nekvalitnym materialom. O tomto by sa dalo naozaj polemizovat. Dalej sa tu spominalo, ze Glock na tieto veci neuznava reklamacie, comu zase pre zmenu neuverim ja, pokial sa to nestane niekomu koho poznam. Pripada mi to ako totalna nehoraznost a argumenty typu "nevadi to pouzivaniu" asi nema zmysel ani komentovat. To je ako keby zacalo mierne hrdzaviet nove auto a predajca by povedal, ze je to uplne v poriadku, lebo ide len o esteticku chybicku, co nevadi pouzivaniu.