Plze?
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Já taky začínam. Na jakou vzdálenost střílíš? Já hatsana měl a prodal jsem ho,nemoch sem se s ním moc trefovat. Dost kopal.
Re: Plzeň
na tech 20 metru potřebuju ji spiš seštelovat spiš si myslim že ji nemam pořadne nastavenou a kluci jak se sejdem poradi
My ted jedeme na strelnici.Snad tam budeme samotinky,jako siroty 
Ale casteji to pak leze do penez.A mame zbrane kategorie D,se kteryma muzem strilet temer vsude,tak proc platit.

Ale casteji to pak leze do penez.A mame zbrane kategorie D,se kteryma muzem strilet temer vsude,tak proc platit.
RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
To Duff : Určite ano ja se vracim po osme večer tak je už den mrtvej jak to pujde rád pujdu sváma...
I s hatsanem se da nastrilet,ale musi se clovek pripravit na to,ze s tou kopajici kobylou,je to zvyk.A nesmi resit milimetry,to urcite ne 

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Měl jsem na vzdchuarnu 4000Kč tak jsem šel podle recenzi atd ale je pravda vubec se nevyznam ,beru to jako střileni k lesu na terče s klukem atd ,nic profi..
Báječně strávené sobotní dopoledne.
Vystřílel jsem na neuvěřitelných 350 diabol a musím jít dát naplnit flašku
Vystřílel jsem na neuvěřitelných 350 diabol a musím jít dát naplnit flašku

Jo fajn dopoledne, ještě mě duní hlava. Že já blbec si nevzal sluchátka. Milane ty toho hatsana fakt dotáhneš k dokonalosti. Ten starej sice hůř střílel ale míň žral
Příště bych zkusil tu hadačku.

Púvodní hlaveň 4,5 byla shitovka,druhá hlaveň 4,5 je perfektní.
Nová hlaveň 5,5 vypadá dooobře,jen ta spotřeba vzduchu
Sluchátka jsis měl půjčit,sousedi s 223 mi hodně diabol prostě odfoukli a pravidelně mi za krk přistávali patrony
Hadačku nebo jiný klidný plac v okolí musíme najít.Aby tam nechodili lidi,aby se dalo přijet autem a aby diabolky končili v bezpečném prostoru.
Čekám jestli nám odpoví HonzaH83,který je téměř domácí.
Nová hlaveň 5,5 vypadá dooobře,jen ta spotřeba vzduchu

Sluchátka jsis měl půjčit,sousedi s 223 mi hodně diabol prostě odfoukli a pravidelně mi za krk přistávali patrony

Hadačku nebo jiný klidný plac v okolí musíme najít.Aby tam nechodili lidi,aby se dalo přijet autem a aby diabolky končili v bezpečném prostoru.
Čekám jestli nám odpoví HonzaH83,který je téměř domácí.
Po dnešku opavdu ocenim nějaké tiché postříleníčko. Já měl vystřílený náboje i v batohu
. Já už měl radost že bude klid, než duffi dostal geniální nápad začít řádit s sa58. Příště mu seberu sluchátka aby z toho měl taky ten správnej požitek.

Bez sluchatek v boxu,ani ranu.Opravdu to boli 
Ale bylo fajn.Skoda ze uz je pocasi na prdlacku

Ale bylo fajn.Skoda ze uz je pocasi na prdlacku

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Počítal jsem s tím a teple se oblékl.Ani jsem nepotřeboval kávu.
Do dubna to lepší nebude.
Do dubna to lepší nebude.
Jeste par tydnu a bude to fajn.Staci se lehnout a ztuhnout.Pak to lita jednou dirou 

RZKP 54 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert
Drulov 70 .22 Flobert