Jsou pistole vynikající, pistole dobré, pistole použitelné, pistole špatné a pistole Italské

( V plynovkách to tak platí určitě). Jestli je něco horšího než Bruni je to Kimar.
Bruni 92 jsem kdysi koupit chtěl, ale jelikož nebyla bez problémů schopná vystřílet zásobník, tak jsem ji nevzal. Byla to pistole kolegy, můžu k tomu napsat, že se jí chtěl nejdřív pokusit zbavit prodejem mě, pak jí dvakrát reklamoval, dostal zpět prachy a pak jí koupil znova, jen v jiném shopu (prý to byl špatný obchod a špatný kus). Nová z nového shopu fungovala ještě hůř než stará, nejen že se sekala při střelbě, u ní se dokonce zlomila spoušť a po reklamaci (nová spoušť a do hlavně šoupli takovej nástavec na zmenšení průměru a tím i tlaku) vystřelila jednou a ulomilo se táhlo spouště

. Katastrofa. Ale celkem to odpovídá těm mým. Bruni Mini Gap - dvě reklamace (vrácené peníze), Bruni Gap - bez reklamace, ale úprava pružiny v zásobníku a úprava vstupu do komory, Bruni Police - dvě reklamace (vrácené peníze), Bruni 85 - jedna reklamace (vrácené peníze).
Teď k tvým dotazům.
1) to jsem víceméně popsal už nahoře.
2) nevím jestli může vzniknout závada zdraví nebezpečná, ale určitě vzniknou závady nebezpečné pro tvojí peněženku a nervy.
3) je to normální.
4) je to normální.
5) pokud ti zbraň přebíjí při střelbě je to ok, pokud se to nepovede nasucho, je možný, že je to jen tvoje chyba - jsi trochu pomalejší a dojde k chybičce.
6) do hlavně se v podstatě nedostaneš, paradoxně slepý špiní víc, takže je potřeba víc čistit, ale u plynovek se s tím moc nepočítá. ten imbus zevnitř klidně vyndej, když ho vrátíš nic se nestane, ovšem moc si nepomůžeš. Já to čistil kartáčkem prostě kde to šlo, zůžení jsem jen prostříkl Ballistolem nebo Brunoxem . jednou se mi to i ucpalo tak jsem to propíchl drátkem. Jinak doporučuju koupit nějakej kartáček s menším průměrem než má ten od výrobce.
7) kromě těch co jsi vyjmenoval dělá něco na ten způsob Zoraki, ale to je s plastovým rámem.
Rada na závěr pokud trváš na 100% vzhledu kup si radši airsoftku - budeš mít 100% repliku a když si koupíš nějaký terče můžeš si i udělat pár děr do papíru. Pokud trváš na plynovce kup si ten Reck, není 100% ale 100% funguje.
Já měl tedy i tu verzi od Ekolu - celý zásobník (15 ran) bez zaseknutí, ale u Ekolu je nevyrovnaná kvalita, můžeš koupit kousek co je lepší než Němec, ale taky můžeš chytit úplnou tragédii