Plynove pistole
Moderátoři: Moderátoři, GunShop.cz
- gremlin101
??
co říkáte na
http://sebeobrana.atlasobchod.cz/atlaso ... nd=3833331
(pátá položka zespodu)
Walther PP/Nikl/ Dřevo
vydrží to něco?
si říkám jestli má cenu si připlatit a koupit toto,nebo koupit to samé,ale od jiné značky za polovic..
http://sebeobrana.atlasobchod.cz/atlaso ... nd=3833331
(pátá položka zespodu)
Walther PP/Nikl/ Dřevo
vydrží to něco?
si říkám jestli má cenu si připlatit a koupit toto,nebo koupit to samé,ale od jiné značky za polovic..
Naposledy upravil(a) gremlin101 dne 14 úno 2008 12:09, celkem upraveno 1 x.
Walther PK380 (Umarex)
Walther P22 (Umarex)
Walther PP (Umarex)
Walther P22 (Umarex)
Walther PP (Umarex)
- Karl Třaskavina
Možno existujú, ale určite sa nedajú kúpiť (iba ak od dákeho tajného agenta ). Tu sa o tom dozvieš viac.
- Kubajzz
- Kontaktovat uživatele:
Nervově paralytický plyn je třeba sarin nebo tabun.
Ty se dají koupit opravdu těžko.
Tím se třeba útočilo v tokijském metru. Nebo podobným zasáhli v Rusku proti čečencům co obsadili to divadlo, výsledek je známý, zastřeleni byli dva teroristé a 130 lidí zemřelo na otravu, holt Rusko.
Ty se dají koupit opravdu těžko.
Tím se třeba útočilo v tokijském metru. Nebo podobným zasáhli v Rusku proti čečencům co obsadili to divadlo, výsledek je známý, zastřeleni byli dva teroristé a 130 lidí zemřelo na otravu, holt Rusko.
http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
- Karl Třaskavina
- Karl Třaskavina
chcel by som sa opytat ci sa da zistit z toho co je napisane na nabojnici kolko korenia obsahuje a ked hej tak konkrtne co musi mat 120mg napisane.
a k tym paralizujucim nabojom. udajne niake nervovo paralizujuce naboje sa predavali volne na trhu, ale uz sa nemozu ale myslim ze u nas to nebolo. viem ze kolega si chodil pre niake naboje do rakuska co bolo u nas zakazane predavat. u nas ich mohli pouzivat len vojenske zlozky. takze pokial niekdo viete dobre po nemecky mozte zkusit pogooglit.
a k tym paralizujucim nabojom. udajne niake nervovo paralizujuce naboje sa predavali volne na trhu, ale uz sa nemozu ale myslim ze u nas to nebolo. viem ze kolega si chodil pre niake naboje do rakuska co bolo u nas zakazane predavat. u nas ich mohli pouzivat len vojenske zlozky. takze pokial niekdo viete dobre po nemecky mozte zkusit pogooglit.
pre tych ktorych zaujimaju ucinky peper nabojov 120mg
ako sa pozeram na toho chlapika jak potreboval 4 z toho dve boli pod meter. tak uz si nejsom taky isty ci na niakych 3-4fetakov s nozikmi je dobry napad s tym ist. mam zasobnik na 8 ran lebo niake dvakrat tak tazke hovedo na 15nabojov sa mi nechce tahat vsade, takze by som uvital co najsilnejsie naboje
ako sa pozeram na toho chlapika jak potreboval 4 z toho dve boli pod meter. tak uz si nejsom taky isty ci na niakych 3-4fetakov s nozikmi je dobry napad s tym ist. mam zasobnik na 8 ran lebo niake dvakrat tak tazke hovedo na 15nabojov sa mi nechce tahat vsade, takze by som uvital co najsilnejsie naboje