Plynov? pistole
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Nazdar! Sleduju toto forum jiz delsi dobu, ale az dnes jsem se registroval a to proto, aby mi nekdo, kdo do toho vidi poradil jakou plynovku koupit, s cenou cca do 3000 kc. Nechci slyset nazory na nevyhody plynovek od fanatickych zastancu strelnych zbrani typu S474N, ale jen nazor od nekoho objektivniho.
Prepáč možno zbytočné filozofovanie, ale kto je podľa teba "niekto objektívny"?Nechci slyset nazory na nevyhody plynovek od fanatickych zastancu strelnych zbrani typu S474N, ale jen nazor od nekoho objektivniho.
Majiteľ "plynovky" ktorý väčšinou nezvykne mať ani právne minimum (pretože ho nepotrebuje mať aby si mohol kúpiť "plynovku" - stačí vek), alebo majiteľ "strelnej zbrane" ktorý sa na danú problematiku pozerá troška z inej perspektívy?
BTW: Prečo som dával "plynovky" a "strelné zbrane" do úvodzoviek? Skús si pozrieť zákon o zbraniach a strelive

Ahoj doporučil bych ti revorver ráže 9mm pistole sou sice pěkné a vleze do nich víc nábojů ale občas špatně vyhazují nábojnice sekaji se nebo vypadává zasobník.Což u bubínkáče odpadává a je proto spolehlivější.Skus se podívat třeba sem:
http://www.colosus.cz/zbrane/revolvery/
http://www.colosus.cz/zbrane/revolvery/
Aku plynovku? + otazka ohladne Beretty 92 9mm
Zdravim,
potreboval by som poradit pri vybere plynovej zbrane. Malo by sa jednat o pistol nie revolver. Chcem do toho investovat max 4 000 Sk.
Osobne mam uz niaky ten typ a to repliku Beretty 92 9mm pravdepodobne od BRUNI. Chcel by som sa spytat ktoru znacku by ste mi odporucili ci spominanu BRUNI alebo VOLTRAN...atd.? Ide mi hlavne o kvalitu a prevedenie. Co sa tyka Beretty od BRUNI, tak vraj je velmi kvalitna a aj prevedenie je dobre, ale rad by som pocul nazor aj od inych. Hlavne od ludi, ktory maju skusenosti s touto zbranou.
Vopred dakujem.
potreboval by som poradit pri vybere plynovej zbrane. Malo by sa jednat o pistol nie revolver. Chcem do toho investovat max 4 000 Sk.
Osobne mam uz niaky ten typ a to repliku Beretty 92 9mm pravdepodobne od BRUNI. Chcel by som sa spytat ktoru znacku by ste mi odporucili ci spominanu BRUNI alebo VOLTRAN...atd.? Ide mi hlavne o kvalitu a prevedenie. Co sa tyka Beretty od BRUNI, tak vraj je velmi kvalitna a aj prevedenie je dobre, ale rad by som pocul nazor aj od inych. Hlavne od ludi, ktory maju skusenosti s touto zbranou.
Vopred dakujem.
Flobert do plynovky
Nevite nekdo, jestli muzu dat do plynoveho revolveru 6mm naboje flobert 6mm?
Flobert do plynovky
a co tomu vadi?
Flobert do plynovky
A neznicim tu plynovku?