aj ja mam plynovku a nic proti plyvkam nemam.....len nepodcenuj teleskopicky obusok. na ten nedam dopustit

Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
No, já měl podobný zážitek nedávno, když mi selhalo bezpečné vypouštění na plynovce Walther P99. Pistole mi vystřelila v uzavřeném pokoji a také jsem to rozdýchal. Nejhorší bylo pálení v nose a v krku, ale nic, co by mi zabránilo okamžitě celý pokoj vyvětrat. Sice hlaveň nemířila přímo na mě, ale i tak bych čekal horší účinek při výstřelu v uzavřené místnosti. Zase můžu být rád, že jsem to jenom okašlal a osmrkal.Davson píše:Ahoj,
chtěl bych se s vámi podělit o čerstvou zkušenost s účinností plynovky. Byli jsme dnes s kamarádem střílet ze vzduchovky a přibrali jsme i plynovku, že vyzkoušíme pepřové náboje.
Po výstřelu cca ze 3-4 metrů byl účinek "extra silných" pepřových nábojů asi takový, že mě trochu pálilo v očích a v nose, ale nijak mě to neochromilo. Takže si říkám, že jsme měli buď špatné, prošlé náboje nebo je zastavovací efekt pepřových nábojů opravdu ubohý. Neumím si představit, že bych s tím zastavoval útok nějakýho násilníka...
Tak to si měl asi nějaké slabé náboje...Včera po ceste domu z hospody se odehrálá menší rvačka,abych zasáhl a vše uklidnil,použil sem plynovku...Jeden výstřel zneškodnil útočníka nadobro...Ležel, držel se za obličej a nebyl schopný vnímat okolní svět....Podle mého názoru a mých zkušeností perfektní obrana ....Davson píše:Ahoj,
chtěl bych se s vámi podělit o čerstvou zkušenost s účinností plynovky. Byli jsme dnes s kamarádem střílet ze vzduchovky a přibrali jsme i plynovku, že vyzkoušíme pepřové náboje.
Po výstřelu cca ze 3-4 metrů byl účinek "extra silných" pepřových nábojů asi takový, že mě trochu pálilo v očích a v nose, ale nijak mě to neochromilo. Takže si říkám, že jsme měli buď špatné, prošlé náboje nebo je zastavovací efekt pepřových nábojů opravdu ubohý. Neumím si představit, že bych s tím zastavoval útok nějakýho násilníka...
3-4 metre je horna hranica dostrelu takze sa uz moc neda cakat.Davson píše: přibrali jsme i plynovku, že vyzkoušíme pepřové náboje.
Po výstřelu cca ze 3-4 metrů byl účinek "extra silných" pepřových nábojů asi takový, že mě trochu pálilo v očích a v nose, ale nijak mě to neochromilo. Takže si říkám, že jsme měli buď špatné, prošlé náboje nebo je zastavovací efekt pepřových nábojů opravdu ubohý. .
Abych odpověděl, ty moje nechtěně vystřelené měly 20 mg a hlaveň mířila do místnosti (tedy ne na mě). Objednal bych silnější, ale bohužel téměř žádný prodejce na internetu neuvádí množství účinné látky. Dokonce ani zde na Gunshopu.DEFENCE píše:3-4 metre je horna hranica dostrelu takze sa uz moc neda cakat.Davson píše: přibrali jsme i plynovku, že vyzkoušíme pepřové náboje.
Po výstřelu cca ze 3-4 metrů byl účinek "extra silných" pepřových nábojů asi takový, že mě trochu pálilo v očích a v nose, ale nijak mě to neochromilo. Takže si říkám, že jsme měli buď špatné, prošlé náboje nebo je zastavovací efekt pepřových nábojů opravdu ubohý. .
na tych extra silnych peprovich nabojoch zalezi na mnozstve ucinnej latky.....kolko mg mali tie co ste skusali ?
A jakou velikost teleskopu bych mel zakoupit???Aby nebyl příliš malý ani příliš velký...Rád bych, aby se s nim dalo ohánět i v menších prostorech....S474N píše:Doporucuji:
1) plynovku vyhodit
2) pouzivat teleskop od www.obrana.cz, rozhodne kalenou verzi.
Na Gunshopu prodávají nejsilnější náboje do plynovky se 120mg Nonivamidu...Parádní náboje,mají okamžitý stop efekt....Nedávno sem je kupoval.....VDrak píše:Abych odpověděl, ty moje nechtěně vystřelené měly 20 mg a hlaveň mířila do místnosti (tedy ne na mě). Objednal bych silnější, ale bohužel téměř žádný prodejce na internetu neuvádí množství účinné látky. Dokonce ani zde na Gunshopu.DEFENCE píše:3-4 metre je horna hranica dostrelu takze sa uz moc neda cakat.Davson píše: přibrali jsme i plynovku, že vyzkoušíme pepřové náboje.
na tych extra silnych peprovich nabojoch zalezi na mnozstve ucinnej latky.....kolko mg mali tie co ste skusali ?