Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Co se tyka toho, ze kvalita je na praskani az prekvapiva. Mozna ze na strileni na silvestra, na blbnuti a tak dale je to snesitelne ale rozhodne to je porad celkem smejd. Muze se stat, ze mas zrovna dobry kus, kvalita Ekolu je totiz nevyvazena ale ja jsem Ekol Firat Magnum v ruce drzel a byla to bida s nouzi. Drzel jsi Kavy v ruce Umarex? Je to oproti ekolu neuveritelny rozdil.Kavy píše: Válí se mi doma Ekol Firat Magnum.Střílí všechno,funguje jak má.Nikdy žádný selhač,zásek apod.
Protože je z druhé ruky,tak nevím kolik má celkem napráskáno.
Ale kvalita spracování uvnitř i zvenku je na pouhé dělání ran překvapivá.
15000 jako ostrá jistě nevydrží,ale to nevydrží ani rádoby "kvalitní" ostrá.
S čistým svědomím EKOL doporučím.Že je veliká a těžká a zcela nenositelná je jasný
Pokud se ti, Kavy, zda kvalita Ekolu az prekvapiva, pak mi prijde, ze z prakticky kterekoliv jine znacky vyjma Bruni bys asi omdlelZnate nekdo vic znacek z Turecka nez Ekol a Zoraki? Nikde jsem totiz dalsi nenasel a protoze obe mam, muzu srovnavat. Ekol nekupovat, o oceli si muzete nechat zdat, o presnosti zpracovani take - strenky nesedi na pazbicce; vystupek mezi rukou strelce(ostruha rukojeti) a kohoutem je spatne uriznuty (krivy); kohout je ve zbrani dan nakrivo; zaver se kynkla (zleva doprava); zlab u komory neni rovny, je trochu neopracovany ve spodni casti; otvor kolem hlavne vepredu zaveru neni kulaty ale sisaty - z toho si muzete udelat obrazek - na blbnuti je to fajn, vystavit doma za sklo by se to dalo, jedine kdyz si ale vyberete trochu lepe vypadajici model - porad o mnoho lepsi nez jeden Glock, ktery jsem videl, hadam, ze to byl Bruni GAP (tedy Italska vyroba). U Zoraki je ovsem situace uplne jina (recenze tomu odpovidaji, nerikam to jen ja) - nenasel jsem ani jednu jedinou zanedbalost na dilenskem zpracovani u 914, vsechno perfektne sedi, zaver se neklepe, vsechno rovne a pohybujici se v presne vymezenych drahach, nadhera. K tomu pripoctete ocel, pritomnost nutne protipadove ochrany a fakt, ze ani pri pohledu zepredu na zbran neni videt zadna prepazka!