Pistolov? ku?e
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Měl bych dotaz ohledně pistolové kuše - jaké značky, typy, atd......... čemu se při koupi vyvarovat, atd, chtěl bych aby byla přesná. Jestli máte nějaký tip na značku, atd.... moc jsm jich nenašel, jen v nabídce Kentauru, nějaká Crossbow s napínáním typu Cobra, vypadá dobře. Prosím poraďte, děkuji.
Já bych zase nechtěl dostat kuší- dokonce ani pistolovou
. On pojem "hračka" je v tomto případě velmi relativní. Snad se shodneme, že např. flusbrok je ve srovnání s jakoukoli "normální" zbraní- třeba i vzduchovkou- skuteně prd. Přesto bych z něj trefu schytal nerad.

Žádná zbraň není přesnější, než jí dovolí střelec.
Re: Pistolová kuše
Napiš na co to máš,střílel jsem hodně z luku i kuše,ale pistolové u nás nikdo neměl.Je totiž velmi nepřesná,neužiješ si střelbu.Potom ti snad něco poradíme.Tukan píše:Měl bych dotaz ohledně pistolové kuše - jaké značky, typy, atd......... čemu se při koupi vyvarovat, atd, chtěl bych aby byla přesná. Jestli máte nějaký tip na značku, atd.... moc jsm jich nenašel, jen v nabídce Kentauru, nějaká Crossbow s napínáním typu Cobra, vypadá dobře. Prosím poraďte, děkuji.
porid si klasickou poradnou kusi http://www.kuse.cz 

No, našel jsem je na stránkách fy Supra a líbily se mi. Klasická kuše se mi zdála taková neohrabaná. Nejde mi o nějaký super výkony a dostřely, chci to na zahradu do terče, na druhou stranu bych nerad koupil nějakou hračku, to fakt ne.
Zajímalo jeslti to někdo má, ani jsem totiž nevěděl že něco takového existuje. Říkáte teda, radši klasickou, jo? Nerad bych provokoval souseda, on má na svým pozemku volně puštěný kuřata a asi by se podivoval s čím to tam chodím.
Zajímalo jeslti to někdo má, ani jsem totiž nevěděl že něco takového existuje. Říkáte teda, radši klasickou, jo? Nerad bych provokoval souseda, on má na svým pozemku volně puštěný kuřata a asi by se podivoval s čím to tam chodím.
pk
Rozhodně velkou,protože pistolka tě přestane po pár hodinách bavit.Klasická kuše je moc pěknej koníček,ale drahej.Šíp stojí 200 a když se netrefíš tak ho většinou nenajdeš!
Tukan píše:No, našel jsem je na stránkách fy Supra a líbily se mi. Klasická kuše se mi zdála taková neohrabaná. Nejde mi o nějaký super výkony a dostřely, chci to na zahradu do terče, na druhou stranu bych nerad koupil nějakou hračku, to fakt ne.
No já bych to jako hračku dětem rozhodně nedoporučoval!!!S jednou takovou ,,hračkou´´ jsme ve volných chvílích blbly v kanclu,byl to šmejd za pár kaček ale ten pidi šíp na cca.6 metrů projede stehno jako po másle!!!Na slušné tepenné krvácení to stačí bohatě. 

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.