Pistole WALTHER P22
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Zdravím, chci si koupit tuto plynovku a nikde jsem nenašel žádné zkušenosti. Zajímá mě kvalita zpracování, automatické nabíjení, atd. Prostě vše co by mi usnadnilo můj výběr. Díky Zubovec
Re: Pistole WALTHER P22
Hledej nebo se znovu ptej zde:
http://forum.gunshop.cz/plynove-pistole-t11-2790.html
Někdo tam psal,že je hezky udělaná,jen se občas zasekne a nefunguje.
U plynovky to je takový nepodstatný detail.Nepoužívat, leštit a šetřit.
Co taky chtít za ty malé prachy
http://forum.gunshop.cz/plynove-pistole-t11-2790.html
Někdo tam psal,že je hezky udělaná,jen se občas zasekne a nefunguje.
U plynovky to je takový nepodstatný detail.Nepoužívat, leštit a šetřit.
Co taky chtít za ty malé prachy

...
Tady je příkladem bulharská recence včetně bodového ocenění nakonec. A pokud neumíš bulharskou azbuku, dej si ten překladač:
http://gunman.biz/?p=444
tady je třeba ze slovenského webu jedna zkušenost majitele a funkci hledej můžeš zadat na celou tamní sekci o plynovkách:
http://www.webforum.sk/viewtopic.php?t= ... d3f691b1a2
a protože to je plynovka německá, tak už vůbec plno informací můžeš zjistit přímo z německých zdrojů ... a udělej si svůj osobní závěr. Některé a jaksi proti Němcům nestrannější informace můžeš získat i na ruských fórech. Podobně jako na těch bulharských, které se hodně věnují tureckým plynovkám.
Na youtube toho je také plno k vidění a komentáře si dole obvykle také přečteš. Ty komentáře si také můžeš zadat do překladače. Jen si třeba dát pozor, jestli se díváš pořád na plynovku nebo už na ostrou.
Také Ti naléhavě doporučuji návštěvu kamenného krámu, kde Ti třeba dovolí a spolu s jinými kousky tu plynovku vzít do rukou a prohlídnout.
Především si také ujasni proč co na co chceš. Abys věděl, proč má P22 právě takové rozměry a váhu jaké má a proč to je z jakého materiálu.
Pokud si chceš pořídit jen nějaký podstatou poplašňák a k tomu velkou neskladnou a těžkou kládu, předraženou i za těch třeba 6 stováků a z druhý ruky a jako to podobně udělal s pořízením můj předřečník zde nick Kavy, následuj cíleně a zvesela jeho kroků ... ale to už řeš přímo s ním nejlépe formou SZ, tady by se tím jen dál plevelilo už tolikrát na webu napsané.
Tady je příkladem bulharská recence včetně bodového ocenění nakonec. A pokud neumíš bulharskou azbuku, dej si ten překladač:

tady je třeba ze slovenského webu jedna zkušenost majitele a funkci hledej můžeš zadat na celou tamní sekci o plynovkách:

a protože to je plynovka německá, tak už vůbec plno informací můžeš zjistit přímo z německých zdrojů ... a udělej si svůj osobní závěr. Některé a jaksi proti Němcům nestrannější informace můžeš získat i na ruských fórech. Podobně jako na těch bulharských, které se hodně věnují tureckým plynovkám.
Na youtube toho je také plno k vidění a komentáře si dole obvykle také přečteš. Ty komentáře si také můžeš zadat do překladače. Jen si třeba dát pozor, jestli se díváš pořád na plynovku nebo už na ostrou.

Především si také ujasni proč co na co chceš. Abys věděl, proč má P22 právě takové rozměry a váhu jaké má a proč to je z jakého materiálu.

Naposledy upravil(a) kebab dne 10 dub 2011 19:51, celkem upraveno 1 x.
Díky za rady. Kouknu na ty odkazy.
KEBAB
Maličko tě opravím.Ta velká funkční "kráva" mě stála 400kč
Proč poplašňák ? Ty máš odzkoušeno že ona "kráva" nefunguje s pepřáky ?
Někteří z fóra onu "krávu" dokáží i nosit.
Maličko tě opravím.Ta velká funkční "kráva" mě stála 400kč

Proč poplašňák ? Ty máš odzkoušeno že ona "kráva" nefunguje s pepřáky ?
Někteří z fóra onu "krávu" dokáží i nosit.
Kavy: i za 400,- Kč to bylo/je přece předražený. To když za bulharskou cenu prakticky totéž, tj. za týmž účelem poplašňáku a od téhož výrobce, je to možno koupit jako úplně nové. Myslím nějakou tu menší eventualitu.
Ty sám se tady jakoby chlubíš, jak Ti to přece nefunguje! Protože a dle Tebe (psáno jinde) plynovka přece nestřílí. Kdyby Ti a právě Tvá plynovka střílela, střílela třeba ten pepř, tak bys tady na webu nepsal to co obvykle rád píšeš ... a tečka. Píšeš a mateš tím rád ostatní nově příchozí neznalé, tj. že plynovka prý nestřílí. Tvůj poplašňák nepravdivě zobecňuješ na plynovky, které (a pro Tebe kupodivu?) střílí.
Nosit a především také i při nošení skrývat (tedy parametr váha, velikost a kompaktnost) si může každý jak chce, jde jen o to, jestli jeho a takto vynaložená námaha a ztráta času při řešení komplikací jsou zbytečné nebo ne. Já se rád zbytečnostem vyhýbám.
Ty sám se tady jakoby chlubíš, jak Ti to přece nefunguje! Protože a dle Tebe (psáno jinde) plynovka přece nestřílí. Kdyby Ti a právě Tvá plynovka střílela, střílela třeba ten pepř, tak bys tady na webu nepsal to co obvykle rád píšeš ... a tečka. Píšeš a mateš tím rád ostatní nově příchozí neznalé, tj. že plynovka prý nestřílí. Tvůj poplašňák nepravdivě zobecňuješ na plynovky, které (a pro Tebe kupodivu?) střílí.
Nosit a především také i při nošení skrývat (tedy parametr váha, velikost a kompaktnost) si může každý jak chce, jde jen o to, jestli jeho a takto vynaložená námaha a ztráta času při řešení komplikací jsou zbytečné nebo ne. Já se rád zbytečnostem vyhýbám.
Ale mě plynovka 100% funguje,nezkoušel jsem pepřáky,protože jsem jí nekoupil na obranu.
Pod pojmem "střelba" mám zafixováno možnost nějak porovnat výsledek v terči.
Pokud to není možné ,není to dle mého střelba.Je to ale jen slovíčkaření a není třeba se o tom vzájemně přesvědčovat
Může to být střelba lukem,kuší,prakem,flusbrokem,vzduchovkou,pistolí,kulometem,dělem....
Pod pojmem "střelba" mám zafixováno možnost nějak porovnat výsledek v terči.
Pokud to není možné ,není to dle mého střelba.Je to ale jen slovíčkaření a není třeba se o tom vzájemně přesvědčovat

Může to být střelba lukem,kuší,prakem,flusbrokem,vzduchovkou,pistolí,kulometem,dělem....
Plynovku pistoli Umarex Walther P22 a černé barvy mám od podzimu 2009 doma. ...
další tj. pokračující část textu a jako mého pokusu o hodnocení P22 jsem smazal, nechci aby mé osobní poznatky o plynovce byly umístěny právě na tomto fóru, už jen z toho podstatného důvodu, že umístění jakékoli recenze a právě zde je zcela zbytečné
další tj. pokračující část textu a jako mého pokusu o hodnocení P22 jsem smazal, nechci aby mé osobní poznatky o plynovce byly umístěny právě na tomto fóru, už jen z toho podstatného důvodu, že umístění jakékoli recenze a právě zde je zcela zbytečné
Naposledy upravil(a) kebab dne 10 dub 2011 19:57, celkem upraveno 2 x.
text byl smazán
Naposledy upravil(a) kebab dne 10 dub 2011 19:58, celkem upraveno 6 x.
text byl smazán
Naposledy upravil(a) kebab dne 10 dub 2011 19:59, celkem upraveno 2 x.
text byl smazán
Naposledy upravil(a) kebab dne 10 dub 2011 20:00, celkem upraveno 2 x.
- gremlin101
Detailní fota Walther P22.
Walther PK380 (Umarex)
Walther P22 (Umarex)
Walther PP (Umarex)
Walther P22 (Umarex)
Walther PP (Umarex)
- gremlin101