pistole makarov
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
z druhe ruky, jemně jetý, ale v obchodech sou taky ,-)
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Re: pistole makarov
Jemně jetý je výhoda.. spoušt je prý mnohem lepší po 1000 ranách a tak..
Ja si maky stejně ladím k obrazu svému a na setkáni RGC i ostatním, minimum je zaleštit, pak je to naráz k nepoznání:-)
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
pro edelweiss - to že si někdy vůbec prodal makarova by mělo být posouzeno jako "vlastizrada" 

ještě že to udělal, teď ho mám už asi 3 roky já
díky ede 

CZ 85 COMBAT, SUHL 150+BSA 4-16x40 AO, PM Makarov, GLOCK 17, MOSIN 1891/30 Iževsk 1927, TOZ 35, ZKM 456,
no sem mnel za to ze mam kveru moc, jak ja se spletl!

http://forum.gunshop.cz/foto-zbrani-ali ... -2445.html
tady jsou nějaké čerstvé fota k tématu, dávám odkaz pro ty kteří neprochází všechna vlákna. bohužel fotky jsou dost malé kvůli limitům fora. mám je ve velmi dobrém rozlišení tak pokud mi někdo dá do SZ místo v netu kde má s vkládáním velkých fotek dobré skušenosti a není tam nějaká zdlouhavá registrace..... pokusím se to tam dát.
tady jsou nějaké čerstvé fota k tématu, dávám odkaz pro ty kteří neprochází všechna vlákna. bohužel fotky jsou dost malé kvůli limitům fora. mám je ve velmi dobrém rozlišení tak pokud mi někdo dá do SZ místo v netu kde má s vkládáním velkých fotek dobré skušenosti a není tam nějaká zdlouhavá registrace..... pokusím se to tam dát.
CZ 85 COMBAT, SUHL 150+BSA 4-16x40 AO, PM Makarov, GLOCK 17, MOSIN 1891/30 Iževsk 1927, TOZ 35, ZKM 456,
dnes kosa jak sviňa, než sem se dohrabal na stav a dal si terč, tak sem se klepal jak ratlik. Jenomže mi to nedalo, musel sem vědět jak nese new Pm. tak toto jsou dva zasobniky na cca. 8-10m pak sem zdrhl 

Pěkné! Na tu zimu špica
. A čímpak byl krmený?

obyč SB, neladoval sem si, nemám malé zápalky 

Kdes byl, že ti byla zima? Kuřim?
Já se chystám do Rosničky ve středu předvádět Makarova potencionálnímu kupci...
Já se chystám do Rosničky ve středu předvádět Makarova potencionálnímu kupci...
ne byl sem u nás, jen v -11 pověsit valajku dát terč atd. zabere nějaký čas a ve finale sem se třepal jak soboli h...o. Přiště to chce víc jak jen nalehko do auta:-)
Pistoli nepouštěj, budeš tesknit.
Pistoli nepouštěj, budeš tesknit.
Já jedu za láskou za moře.. pistoli musím prodat, bez majitele by steskem zřezivěla.
Kromě toho se mi zalíbilo strašně moc TTčko.
Kromě toho se mi zalíbilo strašně moc TTčko.
Pak to má menší zpětný ráz?edelweiss píše:Ja si maky stejně ladím k obrazu svému a na setkáni RGC i ostatním, minimum je zaleštit, pak je to naráz k nepoznání:-)
ladění spouště má nějaký vztah ke zpětnému rázu? Nezlob se ale to je prudce inteligentní otázka.