Tak k postrehom sa pridam aj ja,mam makarova mesiac padlo tak 500ran bez zavady,strielal som stare vychodonemecke plaštovky,ZVS.Holding,SB,Barnaul a aj 150ks vz.82,ked sa budeme otvorene baviť a prehliadneme že je to zakazane strelivo,tak možem pokračovať v pisani

Najlepšie sa my chovali Barnauly a stare nemecke,rozptyl cca do 10cm na 25m,na 15m aj do 5cm,naboje vz.82 som puštal tiež lebo som sa k nim lacno dostal.Nato že všetci pišu nedavaj to tam,dereš hlaven atd,som kašlal chcel som to skusit.Naboj vz.82 je so spekanych pilin ale je na tolko stlačitelny ze my bez problemov strielali,spetny ráz určite vačši,presnosť o.k,hlaven po 150ks vz.82 ako krištal a nebadam zhoršenie rozptylu,ani zodratu hlaven,ani nadmerne opotrebenu hlaven.Vela strelcou sa s mojim tvrdenim nebude stotožnovať,ale chcel som to testnut,naboje my dosli ale už ich tam nedam lebo som sa priam do Makarova zalubil,asi som uchylny

nadchla ma presnost,spolahlivosť,spratnost,učinnok naboja atd,moja rada naboj vz.82 ti v pohode vystreli,ale radšej ich použivaj len nudzovo,ale PM-Makarov je nezmar