pistole Kahr
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Zdravím. Mám dotaz na tyhle pistole, četl jsem o nich v testech ve Zbraních a nábojích. viděšl jsem je v obchodě v Brně. Líbí se mi a mámk pocit že se z nich bud snad i dobře střílet. Uvažuju o Kahr K9 na nšení misto Glocka. Co vy na to? Máte nějaké osobní zkušenosti? Díky
Pistole Kahr
Technicky tyhle pistole znám, osobně jsem ji neužíval. Takže naprosto subjektivní názor: Já bych svoji G 19 za tuhle pistoli nevyměnil. Ale znovu opakuji, zcela subjektivní názor.
Re: pistole Kahr
Zdravím všechny,
rád bych se zeptal, zda by se nenašel nějaký ochotný majitel Kahru K9, který by mne z ní nechal vystřelit, případně sdělil své postřehy a zkušenosti.
Praha nebo Plzeň, náboje a střelnici samozřejmě hradím... Díky.
r.
rád bych se zeptal, zda by se nenašel nějaký ochotný majitel Kahru K9, který by mne z ní nechal vystřelit, případně sdělil své postřehy a zkušenosti.
Praha nebo Plzeň, náboje a střelnici samozřejmě hradím... Díky.
r.
I MK9 se zdá být na pohodu a nositelná 

Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
Malé porovnání K9 vs MK9 cca.11m míchaná munice test spolehlivosti (bez závad).
Úloha osobnosti v dějinách sestává prakticky z ochoty dotyčné osobnosti zemřít nebo nechat se zabít dříve, než stačila odvolat.
u mk-9 nevyhovuje mi spoušť, nejsem schopen najít mrtvý bod.(většinu střílím sportovní pistolí a to je něco jiného)
po čase praskne plastová tyčinka co drží soustavu vratných pružin, doporučuji pořídit ocelovou tyč.
Dá se koupit v zahraničí či vyrobit.
po čase praskne plastová tyčinka co drží soustavu vratných pružin, doporučuji pořídit ocelovou tyč.
Dá se koupit v zahraničí či vyrobit.
Nerezu je dost, zatim drží a nějak sem si nevšiml jak to rozdělat, tak se v tom nevrtám 

ta moje podle roku výroby bude mít za rok 20 let, ta plastová tyčinka praskla těsně po záruce,
uvolnil se ten kovový konec co "zapadá do hlavně" , rozdělat to podle mne jde jen jednou, pak už se to nesloží, asi nějaká pojistka od výrobce, takže jsem rok nestřílel, než jsem vyrobil ocelovou a ta drží už cca 15 let.
uvolnil se ten kovový konec co "zapadá do hlavně" , rozdělat to podle mne jde jen jednou, pak už se to nesloží, asi nějaká pojistka od výrobce, takže jsem rok nestřílel, než jsem vyrobil ocelovou a ta drží už cca 15 let.
Soustruh je, matroš taky, to nebude problém udělat. Jen není čas pitvat jestli to má závit nebo je to nějak naražené.
Je to tam naražené, a jak je to pořád pod tlakem pružin, tak ten plast časem praskne a uvolní se to
Ok tak jak bude čas udělam druhou a pak se na to mrknu jak to tam je 

Dnes docela volno tak sem udělal jak na MK9 tak i na K9 

ještě-
Kouzlo 

Ahoj, zrovna dneska jsem po měsících náhodou dostal na toto forum.
a vidím novinky v tématu o Kahr.
Když máš potřebné stroje a materiál a taky vzdělání , uděláš si ty vodící tyčky sám.
Já to mám ze šroubů obroušené pilníkem + ještě nělaké nástavce na tu tyčinku,
ale drží to a funguje už asi 15 let.
a vidím novinky v tématu o Kahr.
Když máš potřebné stroje a materiál a taky vzdělání , uděláš si ty vodící tyčky sám.
Já to mám ze šroubů obroušené pilníkem + ještě nělaké nástavce na tu tyčinku,
ale drží to a funguje už asi 15 let.