Pazby na dlouhe zbrane (vzduchovky)
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
Z duralu v tom taky nevidím problém, pevnost bude pro aplikaci dostačující.
Daystate Wolverine 2
Air Arms ProSport
Slavia 631
Air Arms ProSport
Slavia 631
Re: Pazby na dlouhe zbrane (vzduchovky)
Ok, ďakujem. Ešte mi pls povedzte aká kvalita duralu by to mala byť (sú označené nejakým čiselným kódom ako je to pri oceli?)
Chcem to dať pozvárať. že vraj argón....
Chcem to dať pozvárať. že vraj argón....
Jsou taky ruzne druhy,maji vlastni oznaceni.Ale to moc neres,proste ten material ktery se pouziva na bezne profily bude stacit.Svaruje se to v ochranne atmosfere,podobne jako COckem.
No ale to bola prvá otázka keď som chcel kúpiť dural. Aký? Lebo aj tie profily sa robia z roznych tried duralu.
Inak som sa premýšlal o profile U alebo I. To U-čko by bolo konštrukčne výhodnejšie. Ja sa bojím, aby som to proste nezohol. Nie som strojár, neviem aký odolný je dural. Do kontaktu s hliníkom som sa dostal najviac tak, keď som odbaloval pečené zemiaky v alobale.
Preto sa pýtam na rady
Inak som sa premýšlal o profile U alebo I. To U-čko by bolo konštrukčne výhodnejšie. Ja sa bojím, aby som to proste nezohol. Nie som strojár, neviem aký odolný je dural. Do kontaktu s hliníkom som sa dostal najviac tak, keď som odbaloval pečené zemiaky v alobale.

To znaceni presne nevim,ja uz se pracovne ve strojarine moc nepohybuju.Pokud pouzijes neco (treba u-profil) se stenou 2mm tak bych se nejakyho ohybani pri beznem pouziti nebal.
2mm stena? ja som chcel - myslel 4mm
To Ti vydrží až moc... spíš to bude už těžké. 2-3mm dostačují. Naopak profil má lepší vlastnosti než kovový monolit, přemýšlel bych asi takto. Proč se ve stavbách dávají na nosné konstrukce profily a ne celé kusy? a) větší pevnost b) menší váha.
Glock 43, HK USP, CZ 27, 45, 50, 52, 75B, 44/81, 82, Derringer GG .45+9mm,
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
SVD 63, AKS74u, Brno mod. 4, Optima B12, M870
Sa vz. 26, 58, 61, UK 59, UZI, CQ-A1
Slavia 631, Slavia 634+Nikko Stirling 6x40AO, Crossman 1377
Keď som potreboval hliníkové profily tak som bral vo firme Sapa Profily - isto si tam najdeš "svoj" profil
.

Jak nazýváš lidi, kteří když jsou ohroženi, tak se nebrání, jen utečou a schovávají se?
Civilizovaní?
Civilizovaní?
A predávajú aj na metre, alebo len na tony?
Na kilá
- u každého profilu je váha na meter.

Jak nazýváš lidi, kteří když jsou ohroženi, tak se nebrání, jen utečou a schovávají se?
Civilizovaní?
Civilizovaní?
Tak mi dnes zavolali z tej firmy čo dal pár prispevkov Alkaj kontakt a oni len hliník robia, nie dural....
Ten pán bol veľmi milý a ochotný, len ja neviem, či AL 6060 by bolo to pravé orechové....
Ten pán bol veľmi milý a ochotný, len ja neviem, či AL 6060 by bolo to pravé orechové....

Tak další variace (moje) na CZ200s.
2LaRi:
od minule změna
, líbí se mi to.
Jsem zvědavej, jak se mi bude držet v reálu, když mi ji ovšem půjčíš.
od minule změna

Jsem zvědavej, jak se mi bude držet v reálu, když mi ji ovšem půjčíš.
Pardon ze reaguju takhle opozdene,nejak jsem to prehledl. Myslim ze 6060 muze byt,je to nejaky tvrzeny hlinik (kdyz budes chtit treba ve ferone dural tak ti stejne daji tohle,nebo mozna spis 2017) a je vhodny pro tvareni a svarovani.Jeste by mel mit nejaky dalsi cislo treba T6 nebo podobne,to urcuje jeho dalsi vlastnosti.jerem555 píše:Tak mi dnes zavolali z tej firmy čo dal pár prispevkov Alkaj kontakt a oni len hliník robia, nie dural....
Ale moc bych to neresil,zkus to udelat at mam dalsi inspiraci