Pazby na dlouhe zbrane (vzduchovky)
Moderátoři:Moderátoři, GunShop.cz
-
Tak mám rozdělanou další pažbu, nyní pro drulov. Ještě chybí trochu dobrousit a bude hotovo.
Je dělaná pro verzi s napínačkem, proto je z levé strany vykrojená díra pro napinaček
Pokud by měl někdo o pažbu zájem, bude k mání.
Je dělaná pro verzi s napínačkem, proto je z levé strany vykrojená díra pro napinaček
Pokud by měl někdo o pažbu zájem, bude k mání.
CZ 200s 4,5 NS 12x50
AA S400 Valiant 10x44
AA S400 Valiant 10x44
- Alexxxus
- Odborník na vzduchovky
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pazby na dlouhe zbrane (vzduchovky)
Třeba já bych měl zájem ....
A dodal bych si ten můj milovaný oříšek
A dodal bych si ten můj milovaný oříšek
Daystate Griffin - special edition 007/150 .177 + Deon March 1-10x24
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
AirArms ProSport .177 + Sightron SIII 10 x 42 MMD
Anschutz HP 9015 + Deon March
Mojí češtinu prosím omluvte.
http://www.alexxxus.cz recenze vzduchovek optik a doplňků
Kluci, prosím vás ... jen se chci ujistit ... pokud chci umýt mořidla (alespoň částečně) z mojí pažby ..... co použít za chemikálie ? Líh, nebo aceton ? A pokud líh, tak jaký .... klasický technický ? Díky moc ....
Slavia CZ 630 Cal.177 rv."03 + zakázková montáž KZK + Delta Optical Entry 4x32AO
Vojenská vzduchovka Vz.47 Cal.176 - n.p. Strakonice 64953
Vojenská vzduchovka Vz.47 Cal.176 - Zbrojovka Brno 10120
Lihové mořidlo-použij technický líh.
Ono kdyby si tu jen pořád nepsal a pustil se do toho, tak to máš dávno hotové
Ono kdyby si tu jen pořád nepsal a pustil se do toho, tak to máš dávno hotové

Cogito ergo armatus sum.
Tak ono by to mohlo být celkově mnohem jednodušší .... kdyby lidé, kteří vědí a pro které je to banalita odpověděli na danou otázku hned napoprvé .... potom bych tu nemusel zmiňovat každou (pro vás) zbytečnou otázku 3x.
Kdybych věděl, že je to opravdu lihové mořidlo, tak je to s lihem jasné .... ale teď to určovat je dost těžké. Na povrchu je lak. Zrovna ty jsi psal (někde v rozmezí stránek 20-40), že tyto laky, nebo nátěry odstraňuješ acetonem ....
Každopádně otázka je vyřešena ..... zítra koupím technický líh a budu pokračovat ve zkoušení
Každopádně díky ...
Kdybych věděl, že je to opravdu lihové mořidlo, tak je to s lihem jasné .... ale teď to určovat je dost těžké. Na povrchu je lak. Zrovna ty jsi psal (někde v rozmezí stránek 20-40), že tyto laky, nebo nátěry odstraňuješ acetonem ....
Každopádně otázka je vyřešena ..... zítra koupím technický líh a budu pokračovat ve zkoušení
Každopádně díky ...
Slavia CZ 630 Cal.177 rv."03 + zakázková montáž KZK + Delta Optical Entry 4x32AO
Myslel bych si, že díky lihovým aféram už všichni znají rozdíl mezi lihem a technickým lihemWema píše: A pokud líh, tak jaký .... klasický technický ?

Je to stále stejný lih - ethanol, ke kterému byla přidána aditiva, aby se zabránilo jeho pití. Někdy bývá též obarven. Methanol je něco jiného. Klidně to zkus slivovicí než budeš kupovat lih.
Omlouvám se za OT.
Beztak si myslím, že to lihem nepůjde, možná trochu na povrchu, ale v tom dřevě je to mořidlo vpité.
Grand Power K100 Mk7
Gamo CFX Royal .177 + Delta 4x32 AO
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177
Odlakovač na nehty většinou bývá acetonový nebo nověji bezaetonový, ale tak aby rozpouštěl laky které zcela určitě nejsou na lihové bázi.Wema píše:...bohužel nemám p oruce líh, tak jsem jen tak trošku vyzkoušel odlakovač na nehty
Něco smýt půjde, ale taky se může stát, že se původní mořidlo sice trochu smyje ale taky naředí a vsákne ještě hlouběji.
Originál tovární pažby se nemoří lihovými mořidly.
P"řijedu v deset domu..venku chumelí tak že se pujdu zabavit a
Tak se pujdu asi ohřát ke kamnum...
Dvě hodinky práce a pak tohle...byl tam kaz 
Tak se pujdu asi ohřát ke kamnum...

177
22
25
22
25
Hoď tam hmoždínku a zalep to. 

http://www.fieldtarget.cz/ - Vše o zbraních, střelbě, srazech a HFT závodech.
Na tohle mi kamarád poradil provrtat a zpevnit vlepeným kolíkem.
Ideálka provrtat, máznout Herkulesem, vrazit kolík a je to svatý a bábyno...
Daystate Wolverine 2
Air Arms ProSport
Slavia 631
Air Arms ProSport
Slavia 631
Tak pánové .... za dnešní dopoledne jsem z toho udělal tohle. Mrzí mě, že na některách místech je proště mořidlo vpité natolik, že tam zůstávají trochu fleky .... viz dolní roh pažby u botky a okolí rukojeti. To je prostě smůla .... ale dalo se to čekat. Věděl jsem, že prvotřídní to nebude. Jsem tak v polovině práce, takže výsledek bude ještě někde jinde. Našel jsem tam ještě jednu mikroskopickou prasklinku na předpažbí, tak jsem ji zalil lepidlem (což je vidět na fotce) ... po drobném zaschnutí jsem zbytek odstranil nožíkem a po vytvrzení dobrousím. Rukojeť byla extrémně černá a sundat to z ní nešlo ... možná svoji roli zahrát i pot, ochytání a podobně faktory .... proto jsem se z minuty na minutu rozhodl jít po vzoru LuckyHita a vytvořit grip svojí ruce na míru. Došel mi v Dremelu brusný váleček, takže doladění jindy .... ale možná to nebudu dělat tak hluboké jako LuckyHit .... možná to nechám takto. Zatím to mám vyhlazené 180-tkou papírem.
Tímto děkuji LuckyHitovi, za perfektní inspiraci a doufám, že se nebude zlobit, že jsem si jeho nápad zkopíroval. A mohu vřele doporučit .... bál jsem se toho, ale drží se to neuvěřitelně .... prostě to pásne do ruky přesně tak, jak má .... pohrál jsem si s tím a opravdu radím všem, kteří budou renovovat - udělejte si tento grip. Super ! Dále bude CZ 631 doplněna o stavitelnou lícnici ä nějakou excelentní botku (možná též stavitelnou) .... ale o tom jindy
Tímto děkuji LuckyHitovi, za perfektní inspiraci a doufám, že se nebude zlobit, že jsem si jeho nápad zkopíroval. A mohu vřele doporučit .... bál jsem se toho, ale drží se to neuvěřitelně .... prostě to pásne do ruky přesně tak, jak má .... pohrál jsem si s tím a opravdu radím všem, kteří budou renovovat - udělejte si tento grip. Super ! Dále bude CZ 631 doplněna o stavitelnou lícnici ä nějakou excelentní botku (možná též stavitelnou) .... ale o tom jindy

Pěkná práce. Také jsem uvažoval nad tím vzít do ruky lupínkovou pilku a udělat stavitelnou lícnici, ale nedostal jsem ani k tomu zjistit, kde se dá sehnat to železo (nevím jak to pojmenovat).
Grand Power K100 Mk7
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177
Slavia 631 .177
Weihrauch HW40 .177
Čoveče, byl tu fakt pěkný návod ... a jeden návod byl i na konkurenčním fóru, ale nemůžu teď najít ani jeden ... každopádně mám velkej strach to říznout .... následně navrtat .. usadit vše do roviny a podobně .... v domácích podmínkách poměrně nadlický úkon ... ale to se musí zvládnout. Železa si udělám z nerezových šroubů .... do pažby musím navrtat závity (je to vrut, který je provrtaný a má vevnitř metrický závit) ... snad se povede. Chci takovou malou speciálku